Inner Beauty & Beautifying Smoothie

by | May 17, 2014 | Hyvinvointi, kauneus, Luokittelematon, puhdas+, suolisto, terveys, Wellbeing, Wellness | 0 comments

                                               “Sometimes people are beautiful.
                                    Not in looks.
                                    Not in what they say.
                                    Just in the way they are.”
Mitä on kauneus? Onko se vain ulkokuori, jonka näemme, vai jotain aivan muuta?

Joistakin ihmisistä huokuu kauneus jo katseesta ja koko olemuksesta- itsevarmuus, positiivisuus, iloisuus, hymy, elämänasenne, tasapainoisuus, hyvinvointi. Kauneus, joka kumpuaa sisimmästä, joka kertoo meistä enemmän kuin täydellinenkään vartalo tai kasvojen piirre. Hymy tarttuu, emmekä uutta ihmista tavatessa välttämättä muista tai kiinnitä huomiota yksittäisiin kasvojen piirteisiin, mutta muistamme varmasti hymyn.

Hyvinvointi ja kauneus lähtee sisältä- on siis merkitystä, mitä suuhun laitamme. Ruokavalio vaikuttaa mm. suolistomme hyvinvointiin, joka on kuin terveyden kehto. Jos suolisto ei ole kunnossa, koko keho kärsii. Ruokavalion avulla voimme siis vaikuttaa vastustuskykyymme, ravintoaineiden imeytymiseen, hormoonitasapainoon, terveyteemme, hyvinvointiin ja ihan yleiseen olotilaan- ruokavaliolla on myös suurempi vaikutus mieleemme, kuin uskoisimmekaan.

Alkuviikosta sain kutsun osallistua New Organicsin järjestämään Naisten hyvinvointi-iltaan, jossa karismaattinen Anne Kukkohovi kiteytti ja varmisti yhä entisestään ajatuksiani kauneudesta ja hyvinvoinnista- uskon, että myös muut kuulijat olivat samaa mieltä. Kauneus lähtee sisältä, mutta toki ihoa on tärkeää hoitaa myös ulkoapäin ja kiinnittää huomiota ihonhoitotuotteiden laatuun. 

Illan aikana tutustuimme Puhdas+ lisäravinteisiin, jotka on siis valmistettu Suomessa ja, jotka ovat täysin lisäaineettomia, gluteenittomia ja laktoosittomia. Kaikki tuotteet kuulostivat erittäin mielenkiintoisilta, mutta eniten kolahtivat D-vitamiini, suolistoa hellivä saccharomyces Boulardii, joka on luonnollinen probiootti mangostanin kuoresta, kahvipapu-uute ja kollageeni & tyrnimarja- jauhe, joka lähtikin heti testiin. (Smoothieresepti alla)

Kollageeni muodostaa n.30-40%  ihmisen elimistön proteiineista ja sitä löytyy mm. ihosta, nivelistä, hampaista, luista, rustoista ja verisuonista. Kollageenit ovat tärkeitä solun ulkoisen aineen rakenneosia, jotka antavat tukea ja lujuutta kudoksille. Kollageenin luonnollinen muodostuminen kehossamme heikentyy jo 25 vuoden iässä. Sen puute saattaa näkyä iholla veltostumisena, ryppyinä ja juonteina sekä hiusten ohentumisena.  
                              Beautifying Smoothie 

                                                   1 Avocado
                                           2 kourallista Mangoa
                                          10 cm pätkä Kurkkua
                                                tuoretta Minttua
                               1 rkl Kollageeni & Tyrnimarja- jauhetta
                                             Vettä/ Kookosvettä

                                Blendaa sileäksi smoothieksi ja nauti! 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *