juicebaby OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acai Verde Bowl <3 Uusi suosikkini! 

Uusin löytöni, Juicebabyon aivan ihana Juice Bar + Kitchen Chelseassa. Eilisen aamujoogan jälkeen osui Juicebaby kuin tilauksesta kohdalleni. Puolentoista tunnin flow yoga tunnin jälkeen olikin jo kova nälkä, sillä aamuisin joogaan mieluiten tyhjällä vatsalla.

Acai Verde Bowl (acai, banaani, taateli, mantelivoi, lehtikaali, pinaatti ja spirulina + päällä mustikkaa, banaania, gluteenitonta granolaa & kookoslastuja) oli nappivalinta rankemman tunnin jälkeen. Aivan ihanaa ja kaiken lisäksi annos oli vielä sen verran reilu, että lounasta söin vasta neljän aikaan. Acaijauhetta aion ehdottomasti ostaa kotiinkin. Acai bowl:n lisäksi sitä voi käyttää myös smootheissa tai vaikkapa chiavanukkaassa.

”Acai-marja sisältää jopa kuusi kertaa enemmän antioksidantteja kuin oma supermarjamme mustikka. Acai-marjassa on myös paljon vitamiineja (B1, B2, B3, C ja E), mineraaleja (mm. rauta, kalsium, kalium), omega 3, -6 ja -9 rasvahappoja. Se sisältää myös runsaasti kuitua ja proteiinia.

Acai-marjasta on hyötyä painonhallinnassa sillä se kiihdyttää aineenvaihduntaa ja on mukana rasvanpoltossa. Acai-marjan säännöllisen käytön on havaittu lisäävän energisyyttä ja kohentavan mielialaa. Se on todettu myös parantavan silmäongelmia ja vähentävän unen tarvetta, sillä se parantaa unen laatua. Joidenkin tutkimusten mukaan se jopa ehkäisee syöpää.” -Goji.fi

Katuja kävellessä olen muutenkin tehnyt aivan ihania uusia löytöjä ja tällä reissulla olenkin vaihteeksi pyörinyt enemmän Chelsean ja South Kensingtonin ympäristössä, missä hotellinikin sijaitsee. Usein sitä luulee tuntevansa paikat hyvinkin, mutta aina löytää uutta nähtävää ja etenkin uusia treenipaikkoja sekä kahvila/mehubaari/ravintoloita ilmestyy kuin sieniä sateella. Eilen kävin pikaisesti tutustumassa läheiseen hyvinvointikeskukseen ja sinne olisi tarkoitus mennä vielä tänään iltapäivällä. Matkani ovatkin usein aivan huomaamatta työmatkoja. Mutta, kun omat mielenkiinnon kohteet ovat aina liittyneet liikuntaan ja hyvinvointiin, niin eihän tämä tunnu työltä ollenkaan 🙂

Juicebaby: 

Chelsea

398 Kings Road
London
SW10 0LJ

P.S Vielä tämän päivän ajan ehdit osallistua I Love Me- messujen lippuarvontaan! Oikein mukavaa viikonloppua- täällä suunnataan nyt joogastudiolle.

Heidi xoxo

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *