Kananmunaa kaurapuurossa?

by | May 9, 2016 | Aamupala, Hyvinvointi, Luokittelematon, Resepti, Ruokavalio, Uncategorized | 0 comments

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeiset kolme päivää ovat alkaneet melko rennoissa merkeissä. Aamuaurinko paistaa ihanasti suoraan terassille ja istuskella tarkenee jo pienemmissäkin vaatteissa- villasukista en tosin edelleenkään luovu, ainakaan aamuisin. Oletteko muuten huomanneet, kuinka luontokin on aivan muutamassa päivässä puhjennut kukkaan. Jokapuolella vihertää niin kauniisti.

Lautasella kaurapuuroa, jonka joukkoon laitoin keittämisen loppuvaiheessa kananmunan valkuaisen, 1/3 muussattua banaania, ripauksen kanelia ja lorauksen kookosmaitoa. Päälle vielä mustikoita, banaania, mulpereita ja muutama cashewpähkinä. Kananmunan valkuainen ei maistu puurossa ollenkaan, ainakaan negatiivisella tavalla, mutta lisää puuron proteiinipitoisuutta ja näin pitää nälän kauemmin loitolla. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta puuron ystävien kannattaa tätä ainakin testata. Moni, kun kokee puuron pitävän nälkää vain hetkellisesti.

 

FullSizeRender

Lauantaina, puuroaamiaisen jälkeen aurinkoinen ilma houkutteli juoksulenkille. Näin upea viherloisto oli läheisellä lenkkipolulla. Salikortti taitaa nyt kesän ajaksi lähteä “lomille”, ulkona kun saa aivan yhtä hyvin tehtyä tehokkaan lihaskuntotreenin. Muutenkin tykkään liikkua fiiliksen mukaan ja niin kauan kuin aurinko paistaa, aion ehdottomasti olla ulkona 🙂

Heidi xoxo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *