Kuulumisia & Superman!

by | Dec 22, 2013 | Juoksu, Juoksutapahtuma, Luokittelematon, Treeni, TRX, Videopostaus | 0 comments

Sain eilen lukijalta toivomuksen kirjoittaa taas enemmän omista treeneistä, varsinkin juoksusta. Mutta totta puhuen omalla treenirintamalla on sen verran hiljaista, mitä nyt salilla tulee käytyä.

Juoksulenkitkin tyssäsivät siihen ensimmäiseen, sillä alkuviikosta sain huonoja uutisia jalan suhteen. Ensimmäiset tulokset, joista innostuin, sain heti magneetin jälkeen, mutta omalääkäri katsoi ne tarkemmin ja totesi, että turvotus on toki vähentynyt, mutta murtumalinja näkyy yhä selvemmin 🙁 Nyt siis odottelen TT kuvauksiin menoa, josta nähdään onko luutumista tapahtumassa. 

Voi kuinka mielelläni itsekkin kirjoittaisin taas juoksusta ja niistä aamulenkeistä ja ihanista juoksutapahtumista, mutta ikävä kyllä ne saavat vielä odottaa. Koittakaa jaksaa, niin minäkin teen 🙂 Ja postausideat ovat aina tervetulleita. 

Laitetaan tähän loppuun piristykseksi mun suosikki TRX- liike SUPERMAN! 

Tehokasliike keskivartalolle, mutta kehittää myös räjähtävyyttä ja jalkojen lihaksistoa. Jos haluat liikkeestä vielä tehokkaamman, voit lisätä mukaan hypyt. Feels like I am flying… 

Säädä hihnat pitkiksi ja seiso päkijöillä kasvot pois päin ankkurista, lankkuasennossa niin, että vatsalihakset ovat aktivoituina. Ja muista pitää keskivartalo aktivoituna koko liikkeen ajan. Lähtöasennossa kädet ovat olkapäiden tasossa, kyynärpäät lähellä kylkiä; jalat kyykkyssä päkijöiden varassa. Lähde ponnistamaan jaloilla ja samalla suorista kädet etu/yläviistoon niin, että vartalo on lankussa. Vaikeusastetta saat tuomalla jalkoja lähemmäksi ankkuria.


My favorite TRX- core exercise: Superman! Super effective exercise, not only for the core but your legs also. You can make it harder by adding jumps on it. Just try it! 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *