OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamulla mietin kummilla tossuilla lähtisin päivän koitokseen- uudemmilla Vazee 2090:llä vai vanhoilla Zanteilla. Isovarpaiden rakkojen takia päädyin jälkimmäisiin. Vielä juostessa en ole koskaan menettänyt kynsiä tai saanut pahoja rakkoja… ehkä korkkarit päivää ennen juoksutapahtumaa ei ollut paras vaihtoehto 😀 Compeedit auttaa 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamupalaksi chia/kaurapuuroa mantelimaidolla. Annoin kaurahiutaleiden (1 dl), chian siemenien (n. 1 1/2 rkl) ja veden (en mitannut, mutta ehkä reilu desi) tekeytyä puolisen tuntia kattilassa ennen kuin keitin sen puuroksi miedolla lämmöllä. Joukkoon sekoitin mantelimaitoa. Valmiin puuron maustoin suolalla ja voinokareella. Päälle laitoin aprikoosihilloa <3 Tätä teen varmasti toistekin.

Puuron lisäksi söin vihersmoothien, jossa pala tuoretta mangoa, 1/3 banaania, baby pinaattia, 1 rkl Foodinin heraa ja loraus mantelimaitoa. Tällä aamiasella jaksoin pitkälle päivään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivän varusteet! Hieman on jo ulkona viileämpi, mutta vielä tarkenee juosta shortseilla. Liikkuessa tulee kuitenkin lämmin. Uusi soittolista on myös tehty- tämän juoksun suosikkibiisi on ehdottomasti Scooterin 4 AM!

Nyt Jopolla alkuverkkana kohti Otahallia. Tsemppiä ja rennon mukavaa juoksua kaikille!

Heidi xoxo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *