Monipuolinen liikunta pitää motivaation yllä!

by | Apr 15, 2015 | Kehonpaino, Keskivartalo, Lifestyle, Luokittelematon, Treeni, Treenit | 0 comments

Vuoden ajan vaihtumisen myötä “toimisto” on siirtynyt lähestulkoon kokonaan ulos, eikä salikortilla ole juurikaan ollut viime aikoina käyttöä. Vielä en ole jäsenyyttäni laittanut katkolle, vaikka se usein mielessä onkin. Keväisillä ilmoilla, kun mieluummin valitsen ulkotreenin sisätreenin sijaan. Instagram- seuraajiani (heidionthego) olen motivoinut videoillani liikkumaan enemmän ulkona ja testaamaan, mitä erilaisimpia kehoa haastavia liikkeitä leikkikenttien telineitä apuna käyttäen.

Ulkotreenaaminen on kivaa ja aika menee kuin siivillä 🙂 Usein teen oman pikku treenin treenattaviani odotellessa. Monipuolinen liikkuminen ja vaihtelu ylläpitävät motivaatiota ja ihan jaksamistakin- jokainen treenini onkin erilainen. Rakastan juoksua, kehonpainotreeniä, hiihtoa, vaeltamista, joogaa… ja itseni haastamista- tulemista ulos sieltä mukavuusalueelta. Tee niitä asioita, joista nautit, mutta uskalla rohkeasti testata myös uusia lajeja. Itselle tärkeille asioille löytyy varmasti aikaa, jos vain haluaa!

Alla on yhdistelmäliike, punnerrus & vuorikiipeilijä, joka haastaa koko kehoa! Liikkeen voi tehdä myös ilman kahvakuulia. Muista hyvä lapa- ja keskivartalon tuki.

kuva

 

Happy Workout!

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *