Move Your Body!

by | Dec 13, 2013 | Lifestyle, Luokittelematon, Treeni, TRX, Ulkotreeni, Videopostaus | 0 comments

I love winter! Ei ahdista pimeys tai kylmät ilmat, päinvastoin, nautin kynttilänvalosta ja oikeanlainen vaatetus vain ulkona päälle! Vielä kun sataisi oikein kunnolla lunta. Kovasti tekee jo mieli hakea sukset vintiltä ja päästä hiihtoladuille viilettämään. Viime talvi oli ihan mieletön ainakin hiihtokelien suhteen. Muutenkin tykkään treenata ulkona- säällä kuin säällä! 

Hiihtokelejä odotellessa ripustin TRX- narut pyykkitelineeseen. Silloin oli pieni lumiverhokin jo maassa 🙂 TRX on nyt kovassa käytössä omissa treeneissä, sillä pikku hiljaa voin taas aloittaa kevyet treenit jalalle ja vahvistamaan kadonneita lihaksia 😉 Oman kehon paino on loukkaantumisen jälkeen paras “apuväline”. TRX kyykyissä voi esimerkiksi käsivoimien avulla säädellä sitä, kuinka paljon painoa on jaloilla. Mitä enemmän vetää itseä käsillä ylös, sitä vähemmän on painoa jaloille, ja päinvastoin.

Alla olevalla videolla on viisi tehokasta jalkalihasliikettä TRX: ää apuna käyttäen. Tee kaikki liikkeet putkeen (videolla on merkittynä liikkeet ja toistomäärät) ja pidä pieni tauko sarjan jälkeen. Voit tehdä 3- 6 sarjaa. Muista lämmittely ennen treeniä. 
I love Winter! Doesn’t matter if it’s dark and cold, just make sure that you have proper clothing on. Just waiting now to get some snow- a lot actually, so I can get my skies from the attic 🙂 

While waiting for the snow, I put TRX in our backyard clothes line. Great way to have an awesome workout and fresh air. Now I’am using TRX a lot in my own workouts, cause its good way for my legs to start gaining my muscles back after injury. 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *