IMG_8459

“This season is so unpredictable, rain, sun, slush, wind, snow, and everything between. Yesterday it felt like in November and today it’s like spring! You can’t wait for the perfect weather, You just need to go out when the sun is out- cause tomorrow it might be raining again.” Instagram @heidionthego

 

Aika naulankantaan osui eilisen Instagram-kuvani teksti- aamulla en voinut uskoa silmiäni. Jos haluaa nauttia auringosta, on mentävä ulos sillä samalla sekunnilla!

Sunnuntaisella pitkiksellä sovimme Lauran kanssa tälle aamulle juoksu/aamupalatreffit kello 7.30 keskustaan, sillä joululahjaksi saamani Klaus K:n aamiainen oli vielä käyttämättä- tätä loskaa emme tosin tilanneet :/ Useimmiten juoksen säällä kuin säällä, eikä ilmalla juurikaan ole väliä, mutta tämän aamuinen juoksulenkki oli kaukana TOP 10:stä! Sukat ja tossut kastuivat jo ensimmäisten minuuttien aikana ja muutamalta autolta saadut loskasuihkut kastelivat viimeisetkin kuivat vaatekerrat. Voisiko se kevät jo tulla? Joko kunnon talvi tai sitten ei lunta tarvitsisi tulla ollenkaan. Aamulenkki olikin yhtä valitusvirttä, mutta Klaus K:n aamiainen sai hymyn nousemaan takaisin huulille ja aamulenkin ankeus oli hetkessä unohdettu. Yön yli haudutettu puuro oli kaiken tämän väärti!

 

IMG_8476 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nyt takaisin töihin! Mukavaa päivää! Toivottavasti ei ollut liian masentavaa lukemista 😉

 

Heidi xoxo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *