PÄIVÄN BRUNSSI <3

by | Dec 4, 2016 | Aamupala, Hyvinvointi, Lifestyle, Luokittelematon, Resepti, Ruokavalio | 0 comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvää huomenta- tai oikeastaan siis päivää 🙂 Sunnuntaiaamujen parhautta ovat kotitekoiset brunssit. Ja niin ihanaa, kun onkin istua valmiiseen pöytään, niin siitäkin huolimatta pidän kaikista eniten kotibrunsseista- keittiön pöydän ääressä voi pitkälle päivään istua vaikkapa yökkäri päällä, lukea viikon aikana lukematta jääneet lehdet ja olla tekemättä mitään sen kummempaa- iltapäivällä, kun taas työt odottavat. Nyt toivoisinkin, että teinitkin jo heräisivät seuraksi 😀

Kotibrunsseja en useinkaan suunnittele sen kummemmin etukäteen, vaan keksin jotain jo kaapista löytyvistä raaka-aineista. Kaapeista tosin aina löytyy raaka-aineet niin  tuorepuristettuihin mehuihin kuin smooteihinkin, samoin myös luomu kananmunia. Kananmunat ja smoothiet kuuluvat meillä ihan arkiaamujenkin aamupaloille. Joskus tosin brunsseille ostan myös croissantteja, brietä ja aprikoosihilloa.

Päivän Brunssi <3

Tuorepuristettu mehu punajuuresta, porkkanasta ja appelsiineistä

Smoothie: 2 isoa kourallista Pakastemansikoita, 1 1/2 kypsää Banaania, 2/3 Avocado, 2 rkl Vaniljan makuista Heraa, loraus Inkiväärisiirappia, 1 tl viherjauhetta ja mantelimaitoa. (tästä tuli mukillinen neljälle) 

Kookosöljyssä paistettu kananmuna, pala myslileipää, avocadoa ja paprikaa

+ kahvia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulukuun neljäs luukku:

“Those who think they have no time for healthy eating will sooner or later have to find time for illness.”

Heidi xoxo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *