Raikas & ruokaisa parsa/halloumisalaatti

by | Apr 12, 2016 | Arkiruokaa, Lounas, Luokittelematon, Ravitsemus, Resepti, vihermehu | 2 comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jos löytyy vihreää smoothiekulhosta, niin löytyy nyt myös lasista ja lautaselta 🙂 Parsa on kevään odotetuin herkku, jota höyrytän niin salaatteihin kuin lisukkeeksi esimerkiksi kalan tai lihan kanssa. Vuoden ensimmäiset parsaniput onkin nyt ostettu, vaikka tosin ulkomaalaisia vielä olivatkin.

Kuvassa oleva annos on tyypillinen lounaani. Halloumin tilalla saattaa olla myös esimerkiksi vuohenjuustoa, kanaa tai kalaa. Helppo, nopea, mutta herkullinen 🙂

Raikas parsa-halloumisalaatti: tammenlehteä, porkkanasuikaleita, tuoretta mangoa, avocadoa, pannulla paistettua halloumia, höyrytettyä parsaa ja siemensekoitusta.

Vihermehussa: kurkkua, selleriä, lehtikaalta, appelsiiniä ja sitruunaa.

Heidi xoxo

2 Comments

 1. Laura K.

  Parsa on itselle semmonen, että joka kevät sitä haluais testata mutta vieläkään en ole saanut aikaiseksi :D. Josko tänä keväänä! Halloumiakin tekisi mieli kokeilla, mutta epäilyttää maku.. onko maku niin “erikoinen” että jäisi syömättä..

  Reply
  • Heidi

   Moikka Laura,
   Nyt ehdottomasti testaan, tosi hyvää ja sopii lähes kaiken kanssa. Tänäänkin illalliseksi höyrytin parsoja, baby pinaatin, mangon, avocadon, savulohen ja muutaman paistetun jumboravun kanssa, nam!
   Halloumi on ehdottomasti myös mun suosikki. Mun mielestäni maku ei oo ainakaan kovinkaan vahva… Sopii hyvin raikkaiden makujen kanssa, kuten mangon 🙂

   Terkuin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.