OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Matkalaukut on pakattu ja kauan odotettu joogaretriitti voi alkaa ūüôā Ihanaa p√§√§st√§ aurinkoon ja irti arjesta. Kev√§t on ollut sen verran hektinen, ett√§ loma todellakin tulee tarpeeseen.

T√§ll√§ kerralla olen liikeell√§ yksin. Yksinmatkustajana tuskin kuitenkaan olen yksin√§inen. Retriitill√§ tapaa varmasti uusia ihmisi√§, ja toisaalta tykk√§√§n my√∂s omasta rauhasta- etenkin aamuisin, jolloin saatan l√§hte√§ vaikkapa pienelle aamulenkille, jos silt√§ tuntuu. Ja onhan retriitin vet√§j√§ vanha tuttuni Lontoosta ūüôā

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Matkalle sain testattavaksi aurinkotuotteita- aurinkoöljyä, kuivaöljyä ja seerumia. Säätiedoitteen mukaan vastassa, kun on lähes +31 asteen lämpö- talven jälkeen iho kaipaa niin suojakertoimia kuin kosteuttakin. Pientä päivetystä on jo havaittavissa, kiitos ulkotreenien, mutta siitä huolimatta on iho talven jäljiltä vielä melko vaalea.

Talvisin olen myös muutenkin hieman laiska rasvaamaan ihoa ja etenkin jalat ovat rutikuivat. Kuivaöljyä testailin jo kotona ja se tuntuikin levittyvän ja imeytyvän nopeasti kuivalle iholleni. Ennen lomaa tulee aina hieman tsempattua ja viimeistään rusketusta haluaa ylläpitää kosteuttamalla ihoa mahdollisimman pitkään.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Aurinkorasvoissa, niin kuin muussakin ihonhoidossa, suosin mahdollisimman paljon luomua. Kiva löytö oli Kure Bazaarin luomu kynsilakat, jotka ostin Kampin PÜR:sta. Paljon kivoja ja raikkaita värejä näin kesäksi, ja laatukin on vähintäänkin yhtä hyvä kuin aiemmin ostamillani lakoilla.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BEACH SURVIVALS

Aurinkolasit: RayBan

Sandaalit: Tory Burch

Aurinkoöljy: BIOSOLIS (saatu)

Beautifying Dry Oil: C√ģME¬†(saatu)

Kissed by Rose Serum: C√ģME¬†(saatu)

Kynsilakat: Kure Bazaar

Heidi xoxo

4 Kommentit

 1. Pauliina

  Rentouttavaa matkaa!

  Vastaa
  • Heidi Tainio

   Kiitos <3 Joogaa, pilatesta ja aurinkoa!

   Terkuin Heidi

   Vastaa
 2. -Sanna

  Kivaa reissua! Tulin juuri ulkojumpasta, kyllä kelpasi nurmikolla loikkia auringonpaisteessa ?

  Vastaa
  • Heidi Tainio

   Kiitos Sanna,
   On kyll√§ mielett√∂m√§n ihanaa <3 Ja mahtavaa, ett√§ siell√§kin on upeat kelit. Aurinko tekee kyll√§ ihmeit√§ ūüôā Mukavaa viikkoa- t√§√§lt√§ tulossa aurinkoisia kuvia ūüôā

   Terkuin Heidi

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *