Sunday Brunch & Walk by the Sea

by | Jan 5, 2014 | Aamupala, Hyvinvointi, Lifestyle, Luokittelematon, Matkustus, Ruokavalio, Wellness | 0 comments

Viime sunnuntaina nautimme brunssia ystäviemme ihanassa kahvilassa The Lamp Room:ssa, Seahamissa, aivan meren rannalla. Kahvila on tunnelmallinen ja ruoka todella tuoretta ja maukasta. Kaikki on tehty itse alusta loppuun- ja sen kyllä maistaa!

Omalla lautasellani oli Egg Benedicts, ilman kinkkua ja hollandaise kastike sivussa. Yleensä aina tilaan ravintolassa salaatin, tai minkä tahansa ruuan kastikkeen sivussa. Monissa paikoissa ruoka ui kastikkeissa, ja peittää itse ruuan maun. Tämä on myös hyvä vinkki niille, jotka syövät usein ravintoloissa tai tarkkailevat painoaan, sillä kastikkeissa on yllättävän paljon energiaa ( esim. Ceasar- salaattikastike sisältää noin 78kcal/rkl!). 

Soijacappuccino kunnon vaahdolla on ihan parasta.


Aurinkoinen aamupäivä houkutteli myös ulkoilemaan. Merenranta, aurinko ja kaunis maisema- what else can I ask? 

Yoga pose a day 🙂

On Sunday we had such a tasty brunch in our friends Coffee Lounge & Bistro, The Lamp Room, in Seaham. The place is so cozy and the food is so fresh and yummy. You can clearly taste that everything there is home made. 


I had Egg Benedict’s without ham and the hollandaise sauce on the side. And a soycappucino, which I absolutely loved! It tasted so yummy 🙂

Usually, when ever I have a salad or something with dressing on it, I order the dressing on the side. I just don’t like, when the food is covered with dressings or a sauce. And its also a good advice, if you eat a lot out or if you are watching your weight. There’s so much extra energy in the sauce!

Perfect morning continued with a sunny walk along the seaside. Beautiful. 0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *