Oh yes! Aivan mielettömän upea päivä takana Levillä, Tough Viking-tapahtumassa. Fiilis tapahtumapaikalla oli huikea ja ilma sekä seura, mitä parhainta. Oli kiva tavata tuttuja kannustajia lähtöalueella ja matkan varrella. Aurinko paistoi koko päivän ja vaatetusta oli melkein jopa liikaa, vaikka juoksinkin vain lämpimämmällä juoksupaidalla ja Fit:n t-paita päällä. Myös kevyet tuulihousut olivat nappivalinta, sillä suurimmat alamäet pääsin parhaiten laskettelemaan peppumäkeä! Myös lainaksi saamani lenkkarinsuojat pitivät nilkat kuivina, eikä lumi mennyt housun sisään. Aiemmin postaamani juoksuvarusteet menivät siis täysin uusiksi 🙂

Rata oli rankka, niin kuin odotettavissa olikin- paljon kiipeilyä, ryömimistä, tukin kantoa, umpihangessa juoksua ja etenkin nousua! Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvin jaksoin juosta ja tehdä kaikki tehtävät. Ainoastaan viimeiset nousut laskettelurinteessä alkoivat hapottamaan reisissä ja pohkeissa. Kilpailuhenki nousee väistämättä pintaan samalla, kun numerolappu laitetaan rintaan… Ei sille mitään voi. Tukinkantopaikalla jonottaminen ja “ajantuhlaus” jopa hieman ärsytti… autetaan kaveria, jep jep, totta kai, mutta mentäiskö vähän kovempaa 😀 Naistensarjan 10.s sija (146 osallistujaa) ei ollut ollenkaan hullumpi yllätys.

Alla fiiliskuvia päivästä. Osa kuvista on Tough Vikingin– sivuilta.

kuva 1 kuva 1 kuva 1 kuva 3 kuva 4 kuva 2 kuva 5 kuva kuva 2 kuva 3

 Fit:n päätoimittaja Katariina Kivimäen kanssa fiilistelyä 🙂

Iltapäivällä kävin vielä Oulusta saapuneiden ystävien kanssa palauttelevalla hiihtolenkillä. Kätkänkierros, noin 17km, taittui kaunista päivää ihaillen sekä kisafiiliksiä ja kuulumisia vaihdellen. Ei haitannut, vaikka suksi ei luistanutkaan. Illalla veto olikin sitten aikalailla pois, ja Sami Hedbergin shown jälkeen olin valmis nukkumaan. Biletys ei ole oikein koskaan ollut se oma juttu. Mahtava reissu ja syksyllä ehdottomasti Kaisanimessä uudelleen. Are You In?

kuva

 Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille! Tässä sitä taas valmistaudutaan iltapäivän hiihtoretkeen 🙂

Heidi xx

4 Comments

 1. Lulu Lemon

  Yey, hyvä Heidi! Ihania kuvia – onneksi Lapin kuume talttuu pikaisesti 🙂

  Reply
  • Heidi

   Kiitos Laura 🙂
   Nauttikaa! Aivan mielettömän upeat ilmat. Kahden päivän hiihtosaldo 55km 🙂

   Heidi

   Reply
 2. -Sanna

  Kuullostaa huippureissulta!

  Miten musta tuntuu, että mä en olis tuon koettelemuksen jälkeen hiihtänyt metriäkään? 😉

  Reply
  • Heidi

   Oli kyllä todella hieno 🙂 Ja mikä parasta, työmatka, joka ei todellakaan tuntunut työltä 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *