OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulukalenterin 15. luukku

 

Joulukiireiden ja tulevan lomaviikon kesken voit aina tehdä kotitreenejä, jos lähteminen esimerkiksi salille vie liikaa aikaa. Liian helposti ajatellaan, että turha vaivautua ollenkaan, ellei aikaa ole pidempään treeniin. Pienikin jumppa on kuitenkin parempi kuin ei jumppaa ollenkaan! Päivän aikana voit jakaa treeniä myös lyhyempiin osiin- viikkotasolla lyhyemmistäkin treenituokioista kertyy yllättäen mukava kokonaisuus. Jos illalla laiskottaa, tee pieni jumppa mainoskatkojen ajan. Ei ehkä sisustuksellisesti se paras ratkaisu, mutta silloin, kun välineet ovat näkösällä tai ainakin helposti saatavilla, tulee niihin helpommin tartuttuakin. Itselläni ja lapsillakin tulee huomaamatta tehtyä pikku kehonhuoltoa ja jumppaa ohi mennessä, tai televisiota katsellessa. Tätä sohvalla kirjoittaessa tuli poika sopivasti rullailemaan ja nappasin muutaman kuvan 🙂

Meillä kotona onkin olohuoneessa tällä hetkellä, television vieressä, bosu, putkirulla, nyppyläpallo, ja viime viikolla hain vintiltä medicine-pallonkin. Sen kanssa tein viime viikolla pikaisen keskivartalotreenin töiden lomassa. Pitkän istumisen jälkeen pienikin liikunta tekee hyvää. Työpaikallakin kannattaa välillä tehdä ainakin pieniä selän ojennuksia ja kiertoja. Video treenistä löytyy Instagramistani @heidionthego. 

Tässä muutama linkki aiempiin kotitreeneihini: Core-treeni, kotitreeni kahvakuulalla ja näin onnistut kotitreenissä.  Muutama uusikin kotitreeni tulossa vielä ennen joulua.

Heidi xx

4 Comments

 1. -Sanna

  Hehee, olkkarin vakiovarusteina tällä hetkellä putkirulla ja jumppapallo. Ja taitaa siellä kuminauhakin pyöriä ?

  Mukavaa joulun odotusta!

  Reply
  • Heidi

   😀 Hyvältä kuulostaa!
   Ja kiitos samoin! Onko teillä siellä lunta?

   Terkuin Heidi

   Reply
 2. -Sanna

  Ei taida tulla valkeaa joulua. Pieni kuura oli maassa mutta nyt on taas nollassa ja vettä tihuuttaa 🙁

  Jos jotain positiivista etsii niin frisbeegolf onnistuu vielä joulukuussakin 😀 Nuorempi poika on innokkaasti kiertänyt kaverin kanssa rataa otsalampun kanssa.

  Reply
  • Heidi

   No voi harmi 🙁 Jotenkin kuvittelin, että siellä sentään olisi jo lunta. Olemme tulossa pohjoiseen päin joulua viettämään ja toiveena olisi päästä hiihtämään- saa nähdä miten käy.

   No jotain hyvää 😀 Ja täällä voi hyvin pelata futista ulkokentillä 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.