OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivät alkavat taas tuorepuristetulla mehulla- hieman väriterapiaa harmaaseen marraskuuhun. Tälläkin hetkellä lasissa appelsiini-porkkana-lime-inkiväärimehua D-vitamiinilla terästettynä. 

Hetken tosin kesti, että sain nostettua taas mehulingon kaapista esille 😀 Tässä juuri huomaa sen, kuinka tiettyjen tapojen jättäminen, tai seuraavaan päivään siirtäminen, tekee uudelleen aloittamisen aina pikkuisen haastavammaksi- olipa kyseessä sitten lenkille lähteminen tai vaikkapa juuri tuoremehun puristaminen. Onneksi lapset vaativat vaihteluksi “sitä oranssia smoothieta” eli kyseistä mehua. Nyt mehustamisesta on taas tullut aamuinen rutiini, josta en aio hetkeen luopua. Älä siis siirrä huomiselle sitä, minkä voit tehdä jo tänään 🙂

Käytössäni on Philipsin  HR 1870/70 mehulinko, johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Suuosa on tarpeeksi iso, eikä hedelmiä tarvitse edes pilkkoa pieneksi- appelsiinikin menee kokonaisena! Käyttö ja puhdistus ovat myös helppoja. Omani ostin jo muutama vuosi sitten ja lähes päivittäisestä käytöstä huolimatta, mehustin toimii edelleen oikein hyvin. 

Heidi xoxo

2 Comments

 1. -Sanna

  Pitää niin paikkansa, mehulinko on lojunut taas kaapissa luvattoman pitkään…

  Instan jooga-kuvasta tuli muuten mieleen, että et usko miten iloinen olen, kun pääsin pitkästä aikaa taas kokeilemaan joogaa! Ja mikä onni, että paikka löytyi lähempää kun uskoinkaan ja mukaan mahtuu 🙂

  Reply
  • Heidi Tainio

   Moikka Sanna,
   Ihan mahtava kuulla, jooga tekee kyllä niin hyvää 🙂 Olen aivan koukussa aamusessioihini edelleen.
   Ja nyt mehulinko nopeasti käyttöön 😉 Etenkin juuri tuo porkkana/appelsiini mehu inkiväärillä terästettynä tekee hyvää näin pimeään aikaan.
   Mukavaa viikkoa!

   Terkuin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *