kuva

Yhden jalan maastaveto kahvakuulalla + pystysoutu

Seiso vasemman jalan varassa ja ota molemmilla käsillä kiinni kahvakuulasta. Lähde nostamaan oikeaa jalkaa ylös kohti vaakaa, tai sen verran kuin oma liikkuvuus ja tasapaino sallivat (kantapää edellä). Samalla ylävartalo kallistuu eteenpäin. Pidä selkä mahdollisimman suorana tuomalla lapaluita yhteen. Muista myös hyvä keskivartalon tuki! Nouse hallitusti takaisin lähtöasentoon ja samalla vedä kyynärpäät edellä kahvakuula rinnan korkeudelle, kyynärpäät olkapäiden korkeudelle. Toista liike 8-12 kertaa tai 1min/jalka. Tee liike hallitusti!

Tehokas koko vartalon yhdistelmäliike, joka kehittää samanaikaisesti useampia eri lihasryhmiä, mutta haastaa myös tasapainoa ja lisää liikkuvuutta. Liikkeen voi tehdä osana kuntosalitreeniä tai sen voi helposti yhdistää esimerkiksi sykettä nostavaan kahvakuulatreeniin.

Ulkokuulatunnit ovat jo startanneet Kalliossa Brahen leikkikentällä. Raitis ilma + treeni on vain parasta! Tunnit ovat maanantaisin kello 18.30 ja tiistaisin kello 18, ja kahvakuulan voi varata ilmoittautumisen yhteydessä. Treenin jälkeen on mahdollisuus myös nauttia ravitsevasta palautussmoothiesta (5e), joka odottaa sinua heti treenin jälkeen. Ilmoittautuminen [email protected]

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *