Aamukahvia upeilla maisemilla- Buongiorno a Roma!

by | May 22, 2015 | Hyvinvointi, Italia, Lifestyle, Luokittelematon, rooma, Treeni, Uncategorized | 0 comments

kuva 1 kuva 5 kuva 3 kuva 2

 

Hyvää huomenta ja terveisiä Roomasta! Pitkä viikonloppu tuli niin sopivaan aikaan- matkaa on kieltämättä odotettu. Aurinkoa, nähtävyyksiä, hyvää ruokaa ja ehkä hieman lenkkeilyäkin Villa Borghesessa. Aamukahvi ja tuore ananas, näissä maisemissa, maistuivatkin parhaalta heti lennon jälkeen.

Yleensä tutustun kaupunkeihin lenkkeillen. Heräilen ilman kelloa jo kuuden maissa, vetäisen tossut jalkaan ja juoksen kartan kanssa pitkin hiljaisia katuja. Saavuimme kaupunkiin jo kuitenkin sen verran hyvissä ajoin eilen aamulla, että ehdimme kiertää lähes koko kaupungin jo kävellen; Castel S. Angelo, Piazza Navona, Piazza Campo de’ Fiori, Teatro Marcello, Piazza Campidoglio & Monumento a Vittorio Emmanuelle II, Colosseum… Nähtäväähän on vaikka kuinka paljon ja hyvät lenkkarit ovatkin turistin parhaat ystävät- juoksit tai et!

Olen ollut Roomassa aiemminkin, tosin 19 vuotta sitten! Hyviä Rooma-vinkkejä olen saanut niin äidiltäni kuin löytänyt netistä. Eilinen illallisravintola, trattoria Da Danilo, oli blogilöytö ja kieltämättä ruoka oli oikein hyvää, aitoa italialaista. Tänne tuskin olisimme vain “eksyneet”, sen verran sivussa paikka oli. Yleensähän ne parhaat paikat ovatkin juuri hieman syrjemmässä turistirysistä. Roomalaisesta keittiöstä tulossa sitten aivan oma postaus.

 

kuva

Parin viikon juoksutauon jälkeen olisi jo kova hinku lähteä treenailemaan ja matkalaukussa mukana ovatkin myös juoksukamat. Ajattelimmekin tehdä pienen aamulenkin ennen aamupalaa ja Vatikaanin visiittiä. Löysimme hotellimme vierestä ihanan luomu kahvilan, jonka listalla näytti olevan myös tuorepuristettuja mehuja. Pientä balanssia pasta-aterioille 😉

Arrivederci!

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *