Askelkyykkyjä Roomassa

mennessä | marras 18, 2015 | askelkyykky, jalkatreeni, Kehonpaino, Luokittelematon, Matkustaminen, rooma, Treenit, Uncategorized | 0 Kommenttia

FullSizeRender IMG_7825 FullSizeRender

 

Jalat ovat tiukasti Suomen maaperällä, mutta näin marraskuussa on mukava palata hieman aurinkoisempiin valokuviin. Kesän aikana piipahdimme Roomassa pariinkin otteeseen, mutta vain ensimmäisellä kerralla, toukokuussa, olivat ilmat sellaiset, että treeni tuli edes kysymykseen. Elokuussa hiki nousi pintaan vain astumalla ulos ilmastoidusta hotellista. Lenkkarit oli toki silloinkin pakattu mukaan, niin kuin jokaiselle matkalle, mutta sillä kertaa keskityttiin ystävien juhlimiseen.

Toukokuussa Villa Borgehesen puisto tuli tutuksi aamulenkeillä ja kauniilla tasanteella teimme lenkin päätteeksi pientä kehonpainotreeniä. Puiston penkkejä ja portaita kannattaa käyttää treenissä hyödyksi- myös viikonlopun porrastreenaajat tietävät, että tehokkaan jalkatreenin saa tehtyä aivan oman kehon painollakin 😉 Tosin vesisateen ja mahdollisten yöpakkasien jälkeen kannattaa olla varovainen, jos treenaat ulkoportaissa! Ulkotreenin lisäksi alla olevat liikkeet voikin yhdistää myös salitreeniin. Lisäpainoksi askelkykkyihin voit ottaa vielä lisäpainot.

Penkille askellus 3 x 12/jalka

Boxihypyt 3 x 12

Bulgarialainen askelkyykky 3 x 12/jalka

 

IMG_7966 FullSizeRender

Palataanpa kuitenkin takaisin tänne kotisuomeen ja aamupalan äärelle. Aamulukemisena uusin Fit-lehti, jossa muuten suunnittelemani askelkyykkyjuttu! Omat suosikkini ovat askelkyykky ristiin kahvakuulan kanssa ja yllä olevassa kuvassakin oleva bulgarialainen askelkyykky, joka venyttää samalla mukavasti lonkankoukistajia ja etureittä. Lehdessä on myös mielenkiintoinen juttu Mariannasta, joka juoksi seitsemän maratonia seitsemässä päivässä ja seitsemässä maanosassa! Huh huh!

IMG_5583

Heidi xx

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *