OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Emergency kit”. Päivittäiset vitamiinit ja flunssan karkoittajat. 

Monipuolinen ruokavalio on tietenkin terveellisen ruokavalion pohja ja kivijalka, mutta etenkin näin syksyn tullen ja talven lähestyessä, olen taas ottanut ravintolisät käyttöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näitä käytän tällä hetkellä päivittäin; naisille suunnatun monivitamiinin ja D-vitamiinit otan aamulla, rautatipat lounaan yhteydessä ja B-vitamiinit sekä Solgarin kalsium-magnesium-sinkin illalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Manukaa, Vogelin kurkkusuihketta sekä Echinaforce-tippoja ja oreganoöljyä löytyy aina kaapista. Echinaforce-tippoja voi ottaa ennaltaehkäisevästikin ja käyttö kannattaa aloittaa viimeistään ensimmäisten flunssanoireiden ilmestyessä. Ehkäpä juuri näiden ansiosta oma sairasteluaikakin ainakin lyhentyi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapsille on myös omat ravintolisät, jotka tukevat juuri kasvavien nuorten tarpeita- tytöille ja pojille on omansa. Kapselit ovat melko isoja nieltäviksi, ja siksi kaadankin niiden sisällön smooteihin. Samoin teen D-vitamiinitippojen kanssa.

MustikkaSmoothie kahdelle

Banaani

200gr Pakastemustikoita

1/2 Avocado

iso kourallinen Baby Pinaattia

2 rkl Foodinin maustamatonta Heraa

Mantelimaitoa

+ 2 Wild Nutritionin kapselin sisältöä (tytölle omat ja pojalle omat)

Lue tästä vanha postaukseni vitamiineista; mihin niitä tarvitaan ja miten niiden saantia on helppo lisätä ruokavalioon.

Heidi xoxo

4 Comments

 1. -Sanna

  Kiitos sinun suosituksen, kurkkusuihketta löytyy meiltäkin aina kaapista 🙂

  Täytyy tutustua tarkemmin noihin Wild Nutrition-vitskuihin.

  Mukavaa viikkoa!

  Reply
  • Heidi Tainio

   Moikka Sanna,
   Kurkkusuihke on aivan ehdoton- toimii!!
   Olen nyt viime keväästä asti käyttänyt Wild Nutritionin vitamiineja ja tykkään tosi paljon. Vitamiinit ovat suunniteltu tukemaan esim. oikeanlaista hormonitoimintaa elämän eri vaiheissa- lapsille, nuorille, miehille, naisille ja raskaana oleville on omansa. Keho tunnistaa ne “ruokana” ja imeytyvyys on todella hyvä. Ja nämä eivät siis tietenkään sisällä mitään ylimääräistä! Suosittelen!

   Mukavaa viikkoa myös sinne!

   Terkuin Heidi

   Reply
 2. ingrid

  Moi,
  täytyy tutustua näihin! Nyt ostin miehen ja naisen ja lasten version Solgarin monivitamiinista, ja voi että on aikuisille suunnattu pilleri iso… Lapsille onneksi imeskeltävä 🙂

  Reply
  • Heidi Tainio

   Moikka Ingrid,
   Suosittelen tutustumaan- olen ainakin itse tykännyt tosi paljon. Edelliselle kommentoijalle laitoinkin hieman vitamiineista.
   Mulla myös Solgarin vitamiineja käytössä, mutta tabletit ovat tosiaan isoja! Huh, ja vielä pari kolme pitäisi ottaa :/ Lapsille laitan vain nämä kapselien sisällöt smoothien sekaan, niin eivät edes huomaa ottavansa vitamiineja 🙂

   Mukavaa viikkoa ja aurinkoista syksyä!

   Terkuin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.