kuva 1

kuva

Onnea on juosta pidempi lenkki keskellä päivää. Ihmisvilinän sijaan rakastan juosta pitkin hiljaisempia metsäteitä ja polkuja. Huomaan, että polkujuoksusta on tulossa seuraava hitti! Polkuja ja pitkospuita ei onneksi tarvitse hakea kaukaa- Laajalahden ympäri kiertää mukava reitti ja maasto vaihtelee aina asvaltista pitkospuihin. Jaloille tekee muutenkin hyvää juosta erilaisilla alustoilla.

kuva 1 kuva 2

Lounasta hyvässä seurassa Sandrossa. Marrakesh Madness-buffetin kasvisruuat ja pinaattikeitto olivat makujen sinfoniaa. Pitäisi itsekin rohkeammin käyttää erilaisia mausteita ja makumaailmoja. Tällä hetkellä vakiomausteisiin kuuluvat kalaharinsuola, mustapippuri ja kurkuma. Kurkuma sopii lähes kaikkeen ja olenpa maustanut sillä jopa chiavanukkaita. Maku ei tule läpi, mutta vanukas saa upean keltaisen värin. (resepti tulossa pian blogiin)

kuva 5 kuva 5

Kevätmessuilta lähdin ostamaan laituria, mutta mukaan tarttuikin tulppaaneja, porkkanoita, raakasuklaata, karjalanpiirakoita ja mämmiä. Mämmiä yleensä, joko rakastaa, tai ei voi sietää- itse kuulun ensimmäiseen ryhmään. Parasta se on vaniljakastikkeen kanssa. Oatlyn vegaaninen vaniljakastike toimii 🙂

Mehustimestani tulee kysymyksiä aika ajoin ja Messukeskuksen kevätmessuilla huomasin, että sama mehustin kuin omani (Philips) oli messutarjouksessa 139e. Omani ostin muistaakseni 179e. Mehustimeni on käytössä lähes päivittäin ja toimii erinomaisesti. (tämä ei ole mainos!)

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *