Friday Workout & Tuna Salad

by | May 23, 2014 | Kuntosali, lepo, Lounas, Luokittelematon, Ruokavalio, salaatti, Treeni | 0 comments

Tämä viikon omat treenit ovat menneet kevyissä merkeissä- yksi juoksulenkki, yksi salitreeni ja kotivenyttelyä/joogaa. Lepopäivien lisäksi onkin hyvä pitää myös huomattavasti kevyempiä treeniviikkoja, jolloin keho saa oikein kunnolla palautua. Kevät on ollut muutenkin sen verran kiireinen, että lepo tuli tarpeeseen. 

Viikon salitreenin tein circuit- tyyppisenä kokovartalon kiertotreeninä; mm. sumokyykkyä, penkkipunnerrusta jalkojen laskulla, yhden jalan maastavetoa tangolla, vatsoja… Kaikki liikkeet 15-20 toistoilla ilman taukoja, kierrosten väleissä noin minuutin tauko. Tehokasta ja hiki lentää, mutta treenin jälkeen olo on aina yhtä energinen. 

Muuten treenit tulevat kesän aikana painottumaan ulos, sillä näin kauniilla ilmalla ei tee mieli olla sisätiloissa. TRX- narut on helppo viritellä kotipihaan, samoin kahvakuulailu on mukavaa raittiissa ilmassa. Jos tuntuu, että aika on kortilla kannattaa hyödyntää työmatkat/kauppareissut pyöräilyyn, varsinkin nyt kun ilmat ovat näin kauniit. Tunnin treenistä ei juurikaan ole hyötyä, jos muuten makaa sohvalla- tärkeintä on pysyä aktiivisena pitkin päivää.
Fillarilla salille ja hyötyliikuntaa
Päivän lounaana  tonnikalasalaattia, parsalla, vuonankaalilla, tomaatilla, fetalla ja avocadolla. Tonnikala on suomalaisten toiseksi eniten syödyin kala lohen jälkeen, ja kuuluu myös omiin suosikkeihin. Tonnikala on tosin viime vuosien aikana saanut paljon negatiivista julkisuutta, mutta onneksi nyt on kaupoissa saatavilla myös MSC- sertifioitua tonnikalaa, joka takaa sen, että kala on pyydetty laillisesti eikä kalastaminen ole vaarantanut kalakantoja.

This week has been an easy week for my own workouts; just one running, one workout at the gym and streching/ yoga at home. It ‘ s really important to have rest days, but also easier weeks, so that your body can really have a break. My spring has been so hectic, that this was more than needed. 

This weeks workout was a circuit style whole body workout at the gym; sumo squats, chest press, one leg deadliest, abs…. Sweaty killer workout, but felt so great afterwards. 

Lunch was tuna salad with mache, tomatoes, asparagus, feta and avocado. I am so glad that you can now find MSC-certified tuna from the stores. 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *