Asics juoksutossuissa, Nike trikoissa ja Lululemon muissa treenivaatteissa- peruspäivän uniformu! Oli siis mukava yllätys löytää kanadalainen Lululemon myös Lontoosta, ja piipahtaa liikkeessä katsastamassa kesän uutuuksia. 

Treenivaatteita kuluu jo työn puolesta paljon, ja pieni vaatekaapin päivitys olikin tarpeen. Tärkeänä pidän, että vaatteet istuvat hyvin, joustavat, ovat mukavat päällä ja hengittävät hyvin- eikä kiva ulkonäkökään ole pahitteeksi. Myös kestävä materiaali on tärkeää. 
Uusia ideoita lautaselle sain Harvey Nicholsilla sijaitsevasta Detox Kitchenistä. Green Goddes vihermehu, sekä lautasella punakaalia, linssejä ja kurpitsaa villiriisin sekä punasipulin ja aurinkokuivattujen tomaattien kanssa. Kevyt, mutta ravitseva myöhäinen lounas. Delien lisäksi The Detox Kitchen toimittaa kiireisille lontoolaisille terveellisiä ruokia myös aina kotiovelle asti. 
Asics for running, Nike for thighs and Lululemon for rest- my daily basis outfit! So I was more than happy to pop up in London’s Lululemon store. Such a great workout clothes 🙂 

Late lunch we had at Harvey Nichols The Detox Kitchen deli. Green Goddess green juice, and nice and fresh salad with red cabbage, lentils and butternut squash with wild rice, red onion and sun dried tomatoes. Yummy! 


2 Comments

 1. Minna L

  Aloin vähän aikaa sitten seuraamaan sun blogia ja oon nyt lukenu näitä sun postauksia tosi paljon. Mun mielestä sulla on tosi hyviä ruokia. Oon kokeillu niistä paria (vaikkei aina reseptiä ookkaan) ja ne on ollu ihan NAM! Huomasin et Hikikinkulla on käynnissä kisa, missä pitää keksiä kesäinen herkku, joka sopii meille linjoistamme huolehtiville 😉 Haluisin tosi paljon nähdä (ja maistaa:D ) millaisen herkun sä tekisit!

  Aurinkoista kesää:)

  PS. Toivottavasti postaat näitä reseptejä jatkossakin.

  Reply
  • Heidi

   Kiitos Minna,

   Kiva kuulla ja kuulostaa mielenkiintoiselta tuo kisa, tarkoittaako makeaa herkkua? Siis jälkiruokaa? Reseptipostauksia varmasti tulossa myös jatkossakin!

   Aurinkoista kesää myös sinulle 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *