Lähestyvä kesä, hyvä olo, uudet treenitossut, treenaaminen kaveriporukassa, kaventunut uuma, aurinkoinen ilma… Motivaattoreita on monia. 

Oma motivaattorini tällä hetkellä on ehdottomasti auringonpaiste, raikas ilma ja hyvä olo. Mikään ei voita ulkoilmaa, lenkkeilyä tai vaikkapa ulkokuulailua, ja siitä seuraavaa fiilistä. Virkeä olo jatkuu koko päivän. 
Kahvakuulaa @Westend
Ryhmähenki auttaa motivoimaan 
Motivaattoreita on toki muitakin, esimerkiksi sporttilehdet sekä treeni/hyvinvointiblogit, joista ammennan inspiraatioita ja vinkkejä omaankin arkeen. Kauniita ruokakuvia ja reseptejä voit ihastella mm. Deliciosly Ella, Keittiökameleontti, Oh she glows, Vilma P, My New roots ja Wellberries– blogeista. Vilmalla on myös hyviä treenivinkkejä. 
Suomalaisista sporttilehdistä suosikkejani ovat Juoksija, Me Naiset Sport ja Fit. Kaksi ensin mainittua ostan yleensä irtonumerona, mutta Fit:n tilaan kotiin. Mukava yllätys olikin, kun uusin Fit, kolahti postilaatikosta jo aiemmin tällä viikolla. Vapaapäivän siivousten lomassa oli mukava hetki hengähtää välipalan ja lehden parissa. Uusimmassa lehdessä on hyviä vinkkejä mm. juoksijan voimatreeniin ja lautaselle, sekä kuukausittaiset suosikkini ruokapäiväkirja, reissussa sekä kuukauden henkilö. 

Olenkin iloinen, että sain Lehtikuninkaalta mahdollisuuden yllättää myös teitä lukijoita upealla arvonnalla. Ensi kuussa nimittäin myös jonkun teistä postilaatikosta kolahtaa Fit-lehti- eikä vain ensi kuussa, vain seuraavat 6 numeroa, ja täysin ilmaiseksi! Mukana arvonnassa olet rekisteröitymällä blogin lukijaksi sekä kommentoimalla tähän postaukseen “Mikä motivoi sinua liikkumaan ja mikä on sinun suosikki sporttilehtesi?”. Arvonta suoritetaan ensi viikon sunnuntaina 4.5. Onnea!

 

36 Comments

 1. Soikku

  Minua motivoi liikkumaan hyvä olo, liikkumalla saa mahtavan olon niin mielelle kuin kropalle. Suosikkejani treenilehdistä ovat Fit ja MenaisetSport, silloin tällöin tulee ostettua irtonumeroina.
  [email protected]

  Reply
 2. Liisa Kivi

  Minua motivoi liikkumaan se tunne, kun huomaan miten paljon liikunta antaa virkeyttä ja oikeanlaista fiilistä elämään. Myös juuri aurinko, uudet lajit sekä treenivaatteet motivoivat liikkumaan! 🙂 Lemppari lehteni onkin juuri Fit-lehti, ja kahden vuoden ajan olen ostanut jokaisen irtonumeron. Olisi tosi mahatvaa jos seuraavat kuusi numeroa tulisivatkin suoraan postilaatikkoon eikä tarttis hirveellä stressillä pingottaa lähimpään kauppaan, ja pelätä, että lehti on jo loppunut myymälästä 😀 (meidän lähikaupassa kyseinen lehti on nimittäin melkein aina loppu :D…)

  Reply
 3. Anonymous

  Motivaatio on ollut pitkään hyvällä mallilla, mutta kyllä ne on kuvat mitkä saa aikaan lisäyksen. Joku hyväkroppainen tai juoksijan kuva maaliviivalla, lehdissä, blogeissa, instassa.
  Treenilehdistä Juoksija ja Menaiset sport on tilattu ja tykkään. Fit tulee ostettua aika usein irtonumerona.
  [email protected]

  Reply
 4. Athena

  Se että jaksaa paremmin arjessa, kun on hyvässä kunnossa. Myös olen huomannut kuinka paljon vähemmän särkyjä ja kolotuksia on kropassa kuin ennen kun liikuin huomattavasti vähemmän.

  Suosikki lehteni on Juoksija.

  terveys1 (at) wippies.fi

  Reply
 5. Milla Mikkonen

  suosikki lehteni on fit ja menaiset sportti. minua motivoi liikkumaan oma tervys ja hyvinvointi. ja liikunnasta saapi paljon energiaa arjen toimintoihin.

  Reply
 6. Anonymous

  Tärkein mikä minua motivoi liikkumaan on liikunnan jälkeinen hyvä olo. Myös hyväkroppaiset ihmiset saavat motivaationi korkeammaksi kun haluaa itsekin näyttää siltä . Suosikki lehteni on fit sekä me naiset sport:)

  [email protected]

  Reply
 7. October

  Mua motivoi muuton jälkeen uudet lenkkipolut, juoksuohjelma ja tuleva Helsinki city run!

  Lemppari lehti KuntoPlus 🙂

  Reply
 8. Anonymous

  Kyllä se on liikunnan jälkeinen hyvä fiilis! Paitsi jos saa kahden päivän migreenin niin kuin voimailusta joskus tulee… Suosikit on tasaväkisesti Fit ja Menaiset Sport

  afningrid(miukumauku)gmail.com

  Reply
 9. -Sanna

  Tulin juuri koiran kanssa lenkiltä ja voi kuinka lämmin siellä vielä on ja ihana auringonpaiste. Ihana fiilis niin rauhallisemman lenkin kuin rankemmankin jumpan jälkeen motivoi liikkumaan. Ja se kuinka jaksaa paremmin ja kehittyy treenatessa.

  Sportti-lehdistä tuttuja ovat Fit ja MeNaiset Sport.

  Reply
 10. Siili

  Omasta terveydestä huolehtiminen on se syy, Suosikkilehteä ei (vielä) ole.

  Reply
 11. Suvi

  Mua motivoi endorfiinit ja hyvä olo, mitä liikkumisesta saa. Suosikkilehti on Juoksija, Fit tulee hyvänä kakkosena. 🙂

  Reply
 12. Joanna von Scarlett

  Minulle ehdottomasti paras motivaattori ovat valokuvat ja siksi olenkin iloinen, että Instagramin, blogien ja treenilehtien kautta näitä kuvia on nykyään maailma pullollaan, eipä pääse unohtumaan se hyvä olo, mikä kuntoilusta tulee. Liikunnan syynä minullakin on ensisijaisesti oma hyvä olo ja elinvoimaisuuden hankkiminen, mutta erityisesti sellaisina hetkinä kun tuntuu, että ei jaksakaan lähteä salille tai lenkille, terveen, treenatun ihmisen kuvan näkeminen innostaa hurjasti ja antaa uuden vaihteen päälle. Kuvat motivoivat toisellakin tasolla: tänään lenkin jälkeen pyysin avomiestäni ottamaan kuvan minusta lenkkipolulla hieman etäämpää, ja tämäkin kuva motivoi todella paljon, vaikka ja juuri siksi, koska se olikin aivan toisenlainen valokuva: sitä katsoessani mietin, onko minulla tosiaan noin näkyvä mahamakkara. Todellakin ;D Läheltä peiliin katsoessa en huomaa tätä, mutta tämänpäiväinen valokuva antoi uutta puhtia liikkumiseen. Suosikkilehteni on juurikin Fit, josta eilen muuten lyhyesti bloggasinkin, käykää toki lukaisemassa :). En ole ostanut kuntoilulehtiä pitkään aikaan, toisinaan lainaan kirjastosta, mutta eilen tuon Fit-lehden kannessa olevat jutut inspiroivat ostamaan lehden omaksi ja kun hihkuin riemusta miehelleni, kuinka sain lehdestä motivaatiota, hän aivan yllättäen paljasti tilanneensa lehden minulle jonkin tarjouksen mukana ja ihmetelleensä, miksi lehteä ei ole tullut.

  Reply
 13. Henna Niemi

  Ehdottomasti se fiilis treenin jälkeen. Vaikka olisi kuinka nuukahtanut olo, niin aina kotiin palaa treeneistä paremmalla fiiliksellä! Tällä hetkellä suosikkilehti on Juoksija.

  Reply
 14. Hanna

  Mua motivoi hyvä olo liikkumisesta, ja ne oikeesti mukavat lajit, joita tekis mieli tehdä ihan kauheesti! 🙂 Juokija-lehti on mun suosikkilehti.

  Reply
 15. Emma

  Kilpailen ja ohjaan. Kaksi parasta motivaattoria. Omaa treeniä motivoi kehityksen näkeminen kisoissa ( tosin välillä tulee takapakkia kun rakastan vaan melkein mitä vain liikuntaa!). Ja ohjatessa vaan se fiilis kun näkee, että asiakkaat tekevät parhaansa ja rutistavat oikein kunnolla!! Juoksijaa ja FIT-lehteä tulee luettua, tosin ikäväkyllä jutut vähän toistavat itseään…

  Reply
 16. Hukkakukka

  Minua motivoi kaunis ilma ja kesä eniten! Myös toki oma terveys ja kunto ylipäänsä.

  sopeutuja(at)hotmail.com

  Reply
 17. Maarit

  Minua motivoi fyysinen ja henkinen hyvä olo liikunnan jälkeen. Lenkillä käyminen on täysin omaa aikaa. Fit lehti on suosikkini ja osta silloin tällöin irtonumeroita.
  [email protected]

  Reply
 18. Sanna P

  Olen innostunut tanssipeleistä, joten ne ainakin innostavat liikkumaan, sen verran hauskaa puuhaa 🙂 Suosikki-sporttilehteä ei ole, kaikki ne aika lailla yhtä hyviä ovat 🙂 [email protected]

  Reply
 19. Ilokseni

  Omat suosikkini ovat juurikin tuo Fit ja sitten MeNaiset Sport. Liikkumaan motivoi useimmiten se, että sen jälkeen on sitten aina parempi fiilis 🙂
  [email protected]

  Reply
 20. maruska

  Kiireinen arki syö tehokkaasti energiaa ja hyvinvointi kärsii. Siksi yritän edes päivässä 15 minuuttia käydä kävelemässä vaikka että pysyisi edes hieman paremmassa kunnossa.
  mariestrange(at)hotmail.com

  Reply
 21. Me siskokset

  MeNaiset Sport on tutuin sporttilehti itselleni. 🙂 En tilaa, mutta lueskelen silloin tällöin jos käsiini saan. 😀 Ystävät kannustavat liikkumaan, sekä se hyvä fiilis, joka urheillessa tulee!

  [email protected]

  Reply
 22. Jelena Nieminen

  Mikä motivoi? Musiikki, treeniblogit ja liikunnan jälkeinen fiilis – sekä kropassa että pään sisällä! 🙂
  Suosikki sporttilehti? En ole tutustunut moneenkaan sporttilehteen. FITiä olen pari lehteä lukaissut, ja tykkäsin! Mielelläni lukisin enempi. 😉

  jelena.nieminen(at)hotmail.com

  Reply
 23. Millanen

  Minua motivoi se pirteä fiilis treenin jälkeen. Usein myös paha mieli haihtuu, kun jaksaa lähteä liikkeelle, vaikka ensin ei niin kamalasti huvittaisikaan. Ja kyllähän se ulkonäkö tietenkin on yksi motivaatiotekijä 🙂 Fit on tuttu ennestäänkin ja mielellään sen kotiin kannettuna ottaisin 🙂
  [email protected]

  Reply
 24. Tee Koo

  Minua motivoi musiikki ja se hyvä olo treenin jälkeen. Suosikki-lehti on juurikin Fit.

  teekoo81(at)gmail.com

  Reply
 25. Titteli Tuure

  Motivoi monetkin asiat. Ensinnäkin se, että pysyy terveenä, se on suuri kannustin, koska ei ole suvussamme itsestäänselvyys. Harrastan monipuolisesti eri lajeja, niin ei pääse kyllästymään. Lenkille on hyvä saada seuraa mukaan, niin aika kuluu rattoisammin. Monia treeniblogeja tulee luettua ja välillä sporttilehtiäkin. Fitistä tykkään kyllä, toinen hyvä on KG.
  [email protected]

  Reply
 26. Saya

  Liikkumaan motivoi omasta terveydestä huolehtiminen ja hyvä fiilis. Haluan myös nukkua hyvin, sen tähden yritän mahduttaa vaihtelevaa liikuntaa joka päivään. Ja liikkeelle lähtöä innostaa mm. motivoivat kuvat ja blogit. Lehdistä Fit on tutuin ja suosikkini.

  Reply
 27. Peace

  Minua motivoi oma hyvä olo kun jaksaa hilautua liikkeelle! Ja suosikkilehteni on juurikin tuo Fit
  pauleceb(at)gmail.com

  Reply
 28. Nellukka

  Minua motivoi liikkumaan se, että toedän mitä tapahtuu, jos en liiku. Kunto pysyy kohdillaan ja mieli pirteänä kun ei jämähdä paikoilleen. Fit-lehti on suosikkini
  nellakos(AT)gmail.com

  Reply
 29. mariamaria

  Minua motivoi oma hyvä olo ja kunnossa pysyminen. Fit-lehtihän se on suosikki.
  meretekos(at)gmail.com

  Reply
 30. Kristaliini

  Minun motivaattorini on kunnossa pysyminen. Kuntoilu piristää ja pitää myös vaibat loitolla. Ja Fit on mun kuntoilulehti nro 1
  kristapasm(AT)gmail.com

  Reply
 31. mariamaria

  Kuntoilu pitää mun mielen virkeänä, jos en liiku, en saa tehtyä mitään muutakaan
  marialuok(AT)gmail.com

  Reply
 32. mariamaria

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  Reply
 33. Anonymous

  Liikunnan jälkeinen hyvä olo ja treenitulosten parantuminen. Fit-lehti on suosikkini.
  sinilintu_(at)hotmail.com

  Reply
 34. Malaika

  Minun motivaattorini on levennyt takapuoli… Ja kunnossa pysyminen
  Mun suosikki on Me Naiset Sport
  janttarainen(at)luukku.com

  Reply
 35. Teija

  Mua motivoi hyvät esimerkit; tv-ohjelmat, blogit ja ystävät 🙂 tsemppi kasvaa itselläkin 🙂

  Lehdistä tutuin on me naiset sport… Parhaudesta en vielä osaa sanoa 😉

  Reply
 36. Bonnier

  Hyvä kirjoitus ja blogi. Tämä on innoittunut minuakin monet kerrat 🙂

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *