Motivaatio Maanantai ja Pakaratreeniä

by | May 25, 2015 | Hyvinvointi, Juoksu, Kotitreeni, Lifestyle, Luokittelematon, Treeni, Uncategorized | 3 comments

kuva

 

Maanantai ja paluu arkeen! Pieni maiseman vaihdos teki hyvää ja akut on todellakin taas ladattu. Nyt onkin mukava palata takaisin arkeen ja töiden pariin. Ja kiva päästä taas itsekin kunnolla treenaamaan reilun kahden viikon treenitauon jälkeen. Matkalla toki tuli käveltyä ja aamulenkilläkin kävimme muutamana aamuna. Nyt kuitenkin kaipaan jo hikitreenejä, lihaskuntoa, joogaa ja pidempiä juoksulenkkejä!

Kuulatuntien ja ohjauksien lisäksi, yritänkin mahduttaa tälle viikolle kalenteriini myös pari omaa lihaskuntotreeniä ja juoksulenkkiä. Viime viikolla ilmoittauduin Helsinki Half Marathonille, joka juostaan jo alle kahden viikon päästä! Tuntuu, että flunssa ja poskiontelontulehdus veivät aikalailla voimat nollaan, mutta onneksi nyt olo alkaa jo olla normaali. Onko teistä moni tulossa HHM:lle?

Lihaskuntotreeneissä teen useimmiten koko kehoa harjoittavia liikkeitä, mutta silloin tällöin on kiva keskittyä kunnolla vain yhteen lihasryhmään. Uusimmasta Fit-lehdestä löydätkin suunnittelemani kotitreenin jalkojen lihaksille. Treenin voi tehdä, vaikka kotona olohuoneessa, tai kotipihalla/puistossa juoksulenkin yhteydessä. Villa Borghesen näköalapaikalla oli mitä mainioimmat paikat kuvata suosikkiliikkeeni. Bulgarialaiseen askelkyykkyyn voi kokeneempi treenari ottaa lisäpainoksi vielä kahvakuulan- näin saat lisää tehoa liikkeeseen.

kuva

Oikein aurinkoista viikkoa kaikille!

Heidi xx

 

3 Comments

 1. Juulia

  Hei,vaikuttaapa tehokkaalta treeniltä ja pitää ehottomasti kokeilla tätä pakaratreeniä:)! Oon tässä harkinnut TRX-harjoitusvälineiden hankintaa,onko sulla kokemusta TRX-treenistä:)?Ja mitä tuotepakettia suosittelisit?

  Reply
  • Heidi

   Moikka Juulia,
   Kannattaa testata! Tehokas kotitreeni 🙂
   Käytän tosi paljon TRX-naruja, niin omissa kuin asiakkaittenkin kanssa. Täältä blogistakin löytyy TRX-treenejä ja Fit-lehteen on ainakin tulossa pian sellainen 😉 Tosi tehokasta kehonpainotreeniä ja helppo kiinnittää esimerkiksi oveen sisällä tai ulkona vaikka puuhun, kaiteeseen jne. Erinomainen myös auttamaan tekniikan hiomisessa- esim pistoolikyykky on monelle haastava, mutta TRX-narujen kanssa liikeradat tulevat tutuksi. TRX-home kit on oikein hyvä kotikäyttöön ja niitä voi ostaa ainakin TRX Finlandin verkkokaupasta. Mukavia treenejä!

   Heidi

   Reply
   • Juulia

    Kiitos opastuksesta Heidi:)!Tää vaikuttaa just mulle sopivalta,niin täytyy mennä hankkimaan TRX-narut,että pääsen treenaamaan!

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *