IMG_0519

And Tuesday’s as well <3

“Monday fiilings, Monday blues, Monday motivation… Sanontoja kuvaamaan fiiliksiä, joita ihmiset tuntevat viikonlopun jälkeen, kun he eivät halua palata töihin tai kouluun. Maanantaisin some onkin usein pullollaan tsemppi- ja motivaatiokuvia, jotka tsemppaavat kahlaamaan läpi harmaan maanantain. Hassua kyllä, mutta itse kuulun siihen joukkoon, joka nauttii maanantaista- se on itse asiassa suosikki arkipäiväni. Viikonlopun jälkeen tunnen energiatasoni olevan huipussaan, ja siksi se useimmiten onkin kiireisin päiväni viikosta. Huomaan myös, että olen ahkerin kiireisimpinä päivinä. Kiire on tosin hieman väärä sana kuvaamaan, sillä suunnitelmallisuudella ja ajankäytön hallinnalla en tunne kiirettä, vaikka kalenteri olisikin täynnä. Ja toisaalta, eihän kiire ole aina negatiivista! 

“All work and no play makes Jack a dull boy” (or Jane a cranky girl.) It’s an old saying that is never irrelevant. If your life is work, work, work, of course you feel out of sorts. No matter how important our work is, we need to remember to refuel through self-care. That includes developing a hobby or interest, taking time for some fun and vacations (or stay-cations), and doing the usual daily regimen of eating right, sleeping enough, and getting some exercise. If you only take care of yourself on weekends, Monday morning is the beginning of five days of deprivation. Not good. Take the time to reassess how you are managing the balance of your life during the week.” (psychcentral.com)

kuva 2 kuva 3

Sisäinen kello on todellakin siirtynyt taas kesäaikaan ja herään ilman herätystä jo kuuden aikaan. Arkena aamupala on usein yön aikana tekeytynyt tuorepuuro. Resepti on hieman matkalla muuttunut ja tällä hetkellä ohje menee suunnilleen näin: Aja blenderissä (tai muussaa haarukalla) 1/3 kypsää banaania ja 1 1/2 dl mantelimaitoa. Kaada kulhoon ja sekoita joukkoon 1 dl kaurahiutaleita, 2 tl chian siemeniä, 1 rkl Coco Vin supermixiä, 1 tl auringonkukansiemeniä ja muutama mulperimarja. Anna tekeytyä yön yli ja tarjoile esimerkiksi marjojen kanssa 🙂

Aamupäivä vierähti treenattavien kanssa. Ulkona tulee oltua lähes koko päivä, sillä useimmat haluavat treenata ulkona raittiissa ilmassa- pieni sadekaan ei haittaa, päinvastoin! Eilen oli myös kuvauspäivä ja onneksi ehdimme saada materiaalin purkkiin ennen pahempia sateita. Oli kieltämättä kylmä :/ Minne ne aurinkoiset ilmat oikein katosivat…

kuva 1

Somatic Studion kuulatunnin jälkeen ex-tempore juoksutreffit ystävän kanssa. Sateesta ja lainavaatteista huolimatta (lainasin Lauralta juoksutakin ja autosta löysin onneksi varatossut) piristävä juoksulenkki oli parempi vaihtoehto pojan futistreenien ajan, kuin autossa istuminen. Päivällä etukäteen tehty lasagne odotti valmiina nälkäisiä urheilijoita 🙂 Maanantain ei siis tarvitse olla kamala ja ankea!

Heidi xx

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *