Pääsiäispäivän intervallit

by | Apr 7, 2015 | Aamulenkki, Aamupala, Juoksu, Luokittelematon, Treeni, Treenit, Uncategorized | 0 comments

kuva 2

kuva 1kuva 3

Pääsiäinen sai oikein mukavan päätöksen reippaalla intervallitreenillä- hyvässä seurassa ja mitä parhaimmassa säässä. Perheelliselle aamuiset treenitreffit ovat parhaita, sillä silloin jää hyvin aikaa tehdä myös muita juttuja. Aamuvirkkuna treenaan muutenkin mieluiten aamuisin.

Yleensä juoksen yksin, mutta silloin kun aikataulut menevät yksiin, on kiva juosta porukalla- varsinkin pidemmät lenkit. Seura motivoi ja samalla tulee vaihdettua kuulumiset. Mielenkiinnolla kuuntelin eilenkin molempien Laurojen juoksumatkoista, treeniohjelmista ja tavoitteista. Huikeita ja inspiroivia juoksijoita molemmat!

Eilen vedimme alkuverkan jälkeen 25minuutin VK-treenin (sykkeet noin 140-165) kauniissa merimaisemissa akselilla Kiasma- Lauttasaari- Kaskisaari- Lehtisaari-Kuusisaari- Meilahti- Regatta. Paciuksenkadun mäessä oli hyvä vetäistä loppuun vielä muutamat mäkivedot. Juoksu tuntuu tällä hetkellä oikein hyvältä.

kuva kuva 2 kuva 1 kuva 3 kuva 5

Treenin päätteeksi pienet venyttelyt ja kuvailut Meilahden kallioilla, josta suuntasimme vielä Cafe Regatalle aamupalalle- pulla kahveille 😀 Välillä näinkin 🙂

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *