OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Hedelmät, joita meillä onkin aina keittiön pöydällä iso kulhollinen. Juuri nyt suosikkeja ovat mango, appelsiini, sekä tietenkin monikäyttöiset vakkarit banaani ja avocado. Banaania ja/tai avocadoa tuleekin käyttettyä lähes päivittäin myös smootheissa.

Pähkinät ja siemenet. Myös näitä on esillä keittiön pöydällä. Hedelmä ja pieni kourallinen pähkinöitä ovatkin yhdessä toimiva välipala. Niitä ripottelen usein myös smoothien, puuron ja jugurtin päälle.

Avocadoleipä + uppomuna. Viime aikoina olemme innostuneet uppomunista, jotka onkin muuten superhelppo tehdä! Leikkaa elmukelmusta reilun kokoinen pala -> pirskottele kelmun keskelle hieman oliiviöljyä -> riko kelmun keskelle myös kananmuna  -> taiteile reunoista kiinni ja sulje kelmu tiukaksi nyytiksi. Voit käyttää myös narua, mutta itse tein solmun. Varmista ettei kelmunyyttiin jää ilmaa sisään -> upota kelmunyytti kiehuvaan veteen ja anna poreilla noin 4-5 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla. Levitä leivän tai riisikakun päälle avocadoa, ja lisää kananmuna. Hyvä vinkki myös brunssille, ja toimii tietenkin niin aamu-väli-iltapalalla kuin lounaallakin!

Banaani-maapähkinävoileivät. Paahda leipä lämpimäksi ja voitele kevyesti luomu maapähkinävoilla. Viipaloi päälle vielä banaania. Superherkku, joka toimii myös makeannälän iskiessä! Testaa myös mansikoilla 🙂

Heidi xoxo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *