Mitä ottaa lentomatkalle evääksi? Varsinkin kun nestemäiset eväät ovat kiellettyjen listalla.
  

Oma suosikkini on tämä superkätevä luomu gluteeniton raakapuuro, johon lisätään vain vesi joukkoon, sekoitetaan, ja puuro on valmis. Viime lennolla makuna oli maca & raakakaakao. Tämä olikin viimeinen Nycistä tuomani raakapuuro, mutta ilmeisesti myös Anton&Antonista löytyy vastaava? Oletteko testanneet? 


Myös pähkinät, trail mixit, hedelmät (esim.omena ja avocado) ja proteiini/raakapatukat ovat käteviä eväitä. Four Sigma Foodsin instantit toimivat hyvin teenä tai kahvin korvikkeena. Cordyseps on oma suosikkini. Siihen makeutta ja makua tuovat stevia, tähtianis ja lakritsanjuuri. 

Lentomatkalla on myös tärkeää juoda paljon vettä- ja välttää alkoholia ja kahvia. Oman kokemuksen mukaan papuruuat, viljat ja maitotuotteet aiheuttavat pidemmillä lentomatkoilla vatsanväänteitä, ilmavaivoja ja turvottavat- siksi suosin lentomatkoilla omia eväitä. Kiva yllätys Heathrown lentokentällä oli Pret a Manger, jonka valikoimista löytyi paljon terveellisiä vaihtoehtoja välipalaksi lennolle; hedelmiä, smootheja, mehuja, salaatteja, keittoja, täytettyjä leipiä jne. Itse päädyin, yllätys yllätys, vihermehuun ja superfood salaattiin. Raikas ateria- suosittelen testaamaan seuraavalla matkalla. 


What to have as a snack when traveling? Especially when all the liquids are forbidden. 

I like really like this raw oatmeal, which I bought from NYC. Super easy! You just add some water and it’s ready to eat. Yummy! 

But I was positively surprised by the offer at Heathrow airport. Pret a Manger had such a good selection of healthy and organic foods and drinks; smoothies, juices, fruits, salads, soups and sandwiches. I had a green juice, surprise surprise, and a superfood salad with lots of greens. Yummy!0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *