OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

“Everything at Tanya’s is raw living, plant-based, hand-picked, organically grown, ethically sourced, and free from refined sugar, dairy or gluten. That’s some pretty bold claims and we are proud of them.”

Torstaina tapasin englantilaisen ystävä/kollegan lounaan merkeissä Tanya’s Cafessa, joka sijaitsee MyHotellin yhteydessä Chelseassa, aivan kivenheiton päässä South Kensingtonin metroasemalta. Suunnitelmissa jotain kivaa hyvinvoinnin saralla 🙂 Aivan ihana raakaruokaravintola, jonka menu oli sen verran kattava, että päätimme jakaa kaksi pääruokaa. Heti alkuun tilasin kuitenkin vihermehun, sillä lentomatkan ja pilateksen jälkeen oli, niin jano kuin nälkäkin!

Pääruuaksi tilasimme Pad Thai-salaatin ja Tacos. Hyviä valintoja molemmat ja lounaan kruunasi vielä Salted Caramel- kakkupala ja tuore minttutee. Nam nam! Aamiaista aion tulla testaamaan seuraavalla reissulla. Ystävän kanssa totesimmekin, että tälläistä ruokaa voisi syödä, vaikka joka päivä- kun joku tulisi vain kokkaamaan sen valmiiksi 😉 

Tanya’s Cafe on muuten myös Euroopan ensimmäinen “Superfood Coctail-bar”! Paikan suosituin drinksu on hauskasti “what the doctor ordered”, sisältäen vodkaa, sitruunaa, punajuurta, porkkanaa, bataattia, raaka hunajaa, inkivääriä ja chian siemeniä. Kuulostaa mielenkiintoiselta… täytyy varmaankin testata tätä seuraavalla kerralla?

 

Thursday I met my dear English friend at Tanya’s Cafe, located in MyHotel in Chelsea. After my morning flight and a pilates class I was so thirsty and hungry. “My Alkaliser” green juice was just what I needed, followed by Pad Thai Salad and Tacos, which we shared. The food was just so delicious! And the salted caramel dessert was just cherry on top of the cake. Next time I’ll try their breakfast or maybe even a superfood cocktail. Yes, they’r Europe’s first Superfood Coctail bar! 

 

Heidi xoxo

2 Comments

 1. Marika / Hirveetä menoa

  Aivan mahtavan näköistä ruokaa! Tuo varmasti antaa paljon energiaa ja onpa myös silmäruokaa. Tuo ”what the doctor ordered”-drinkki on niin mielenkiintoisen niminen ja sisältöinen, että sitä olisi kiva testata. Pitääkö matkata Chelseaan asti vai saisikohan tuota myös jostain ravintolasta Suomessa? Sillä luulisi paranevan vaivan kuin vaivan. Nyt minulla on rasittuneet jalat ja ne kaipaisivat parantavan lääkkeen.. =)

  Reply
  • Heidi

   Moikka Marika,
   Oli kyllä tosi hyvää 🙂 Valinnanvaikeus, mitä tilata!
   Superfood coctaileja ei taida vielä Suomesta löytyä… täytyy kotona itse tehdä 😀
   Mukavaa maanataita!

   Terkuin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *