OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Onpa ihanan rento viikonloppu takana. Pitkästä aikaa ei ollut mitään ohjelmaa, vaan menimme aivan fiiliksen mukaan. Lapsilla oli molemmilla kavereita yökylässä ja pojan huone olikin yhtä patjaa perjantaista asti- jopa sohvapatjat oli kannettu paremman puutteessa. Mutta mikäs siinä, tykkään, että nuoret viettävät meillä aikaa ja että tiedän, missä mennään.

Rennon sunnuntain ja viikonlopun kruunasi brunssi- viime kerrasta onkin jo aikaa. Eilen päätin kuitenkin yllättää puolilta päivin heräilevän nuorison kunnon aamiaisella; paistettuja munia, paahtoleipää, kasviksia, brie-juustoa, hilloa, mustikkasmoothieta sekä lettuja marjoilla ja nutellalla. Itse heräsin tuttuun tapaan jo seitsemän aikaan, mutta yökkärissä oli ihana laahustaa melkein iltapäivään asti ja touhuilla kotona niitä näitä. Ja ilman tyttären treenejä sekä kävelytreffejä ystävän kanssa, olisin varmasti laahustanutkin näin koko päivän 🙂

“Happy are those who take life day by day,

complain very little,

and are thankful for the little things in life”

Tälläiset rentoilupäivät ovat myös tärkeitä, eikä aina tarvitse olla keksimässä tekemistä. Ihana välillä vain olla. Aktiivisille lapsillekin tekee hyvää osata pysähtyä ja olla tekemättä mitään- pojallakin, kun koulupäivät treeneineen venähtävät usein 12 tuntisiksi.

Tälläisiin päiviin on tosin ollut totutteleminen ja opetteleminen, kun on aina tottunut olemaan liikkeessä. Nyt kuitenkin onneksi osaan jo istahtaa paikallenikin, ja oikeasti nauttia tekemättömyydestä- ja vielä ilman, että mieli kertoisi, mitä kaikkea sitä muka “pitäisi” tehdä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä olikin itselleni toinen aamiainen. Seitsemältä, kun herää ei malta brunssia odotella puolille päivillle 🙂 Päivän Mustikkasmoothie: 300gr mustikoita, 2 banaania, 1/2 avocado, 1/2 pussia baby pinaattia, 2 rkl Foodinin vanilja heraa ja mantelimaitoa + vadelmia. Tästä riittää lasillinen neljälle. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

What a relaxing weekend we had- no plans, just going with a flow.

Yesterday I made some brunch for the kids and their friends- we had house full of hungry sleepover teens 😀 On the menu; fried eggs on toast, veggies, brie cheese, jam, smoothies (banana, blueberries, avocado, baby spinach, vanilla protein powder and almond milk) and pancakes with berries and nutella! It was snowing outdoors and we were so comfy in wollen socks indoors, and I spent almost all day in my pj’s <3 Sometimes these days are just the best! 

Heidi xoxo

2 Comments

 1. Pauliina

  Kiva ja herkullinen tunnelma brunssikuvissa ja muissa kuvissa niin rento ja talvinen, hyvä viikonloppu ollut ja hyvää tulevaa viikkoa!

  Reply
  • Heidi Tainio

   Moikka Pauliina,
   Oli kyllä aivan ihana viikonloppu ja kiva kuulla, että tunnelma välittyi kuvistakin 🙂 Täällä onkin tullut päivän aikana oikein kunnolla lunta- taitaa olla jo enemmän kuin koko viime talvena! Toivotaan, että pysyy, niin pääsee jo kohta hiihtämään 🙂
   Mukavaa viikkoa sinnekin 🙂

   Terkuin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *