Vuoren huipulla tuulee! Se, mielettömät maisemat ja huikea fiilis saatiin kokea serkkuni kanssa pyörävaelluksella Espanjan Sierra Bermejalla. Samalle vuorelle vaelsin viime vuonna jalan. 

Helteiden takia pitkille vaelluksille on matkaan lähdettävä auringon vasta noustessa. Kartta, aurinkorasvaa, paljon nestettä ja eväät mukaan. 

Matka taittui rennosti fiilistellen. Suurin osa matkasta pyöräiltiin, mutta jyrkimmissä kohdissa käveltiin. Ylös huipulle 25 km jatkuvaa ylämäkeä ja paluu alas rennosti vapaalla. Vasta alas tullessa huomasi, kuinka jyrkkä ja pitkä reitti olikaan. 

Ylhäällä huipulla täytettiin vesipullot, fiilisteltiin maisemia ja syötiin eväitä. Kyllä maistui viiden tunnin nousun jälkeen avocado/manchegosämpylät herkullisilta. 

Aivan ihana retki. Lomallakin tulee liikuttua, enkä pidä sitä varsinaisena treeninä- luonnossa liikkuminen ja urheilu, kun ovat aina olleet osana arkea. Itse asiassa juuri lomalla on aikaa tehdä enemmän pidempiä retkiä. Kun lähtee matkaan jo aikaisin aamulla, on jo takaisin perillä, kun muut vasta heräilevät. Ja jää koko päivä aikaa nauttia auringosta ja rantapeleistä 🙂 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *