#treenikesä14 @heidionthego

by | Jun 12, 2014 | Hyvinvointi, Kesä, Luokittelematon, Motivaatio, SUP, Tennis, Treeni, Ulkotreeni | 1 comment

Kesä, aurinko ja ulkoaktiviteetit vievät tällä hetkellä kaiken ylimääräisen ajan päivästä, mikä on tietenkin vain hyvä juttu. Siitä syystä tulee tietokoneella oltua vain pakolliset jutut, ja tämän takia nyt kesällä postaustahtikin täällä blogissa todennäköisesti harvenee. Ei mitään radikaalia, mutta jos kesä jatkuu yhtä aurinkoisena, on odotettavissa noin 4 postausta viikossa. Instagramia heidionthego päivittelen useammin, päivittäin– sinne on kiva laittaa motivaatiokuvia ruuista ja treeneistä.

Tästä sainkin idean pieneen Instagram-kilpailuun “Kesätreeni”. Kuvaa kesätreenisi ja tägää se 19.6 mennessä #treenikesä14 @heidionthego. Voit voittaa kesätreenitapaamisen kanssani! *Pääkaupunkiseutu- Valkeakoski- Tampere treenitapaaminen esim puistossa, muu Suomi Skypen kautta.

Melkein kaikki asiakastapaamiset sijoittuvat aamupäiville ja iltapäivät vietetäänkin tiiviisti lasten harrastuksissa tai aktiviteeteissa- ja ulkona ollaan aina, kun aurinko paistaa 🙂 Silloin tällöin ajetaan ex-tempore mökille tai tehdään retkiä lähialueille aina mahdollisuuksien mukaan. Mutta ennenkaikkea nautitaan kesälajeista! Eilinen iltapäivä sujui tiiviisti niin tenniskentällä kuin merellä SUPpailemassa. Suppailu sujui hyvin lapsiltakin- kiva koko perheen harrastus 🙂
Varsinaista lomaa en aio pitää, mutta heinäkuussa pakataan laukut ainakin Espanjan aurinkoon ja ehkä myös pienelle vaellusmatkalle. Somatic Studion kuulatunnit jäävät juhannuksesta kesätauolle, mutta jatkuvat taas elokuussa. Ulkokuulatunnit ja Bootcamp jatkuvat lähes läpi kesän (heinäkuussa muutaman viikon tauko), mutta kannattaa seurailla On the Go:n FB- sivuja, jonne päivitän infoa tunneista. Uudet muistakaa ilmoittautua tunneille sähköpostilla [email protected] Seuraavia hyvinvointipäiviä vietetään taas elokuusta lähtien.

Nyt ulkona sataa vettä- hetki aikaa istahtaa koneelle, käydä läpi viikon lehdet ja kirjoitella blogia ennen iltapäivän tapaamisia ja kuulatuntia. 1 Comment

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *