Voi että, mitkä ihanat ilmat hellivät meitä koko viikonlopun ajan, ja taitaa lämpimät ilmat jatkua vielä tälläkin viikolla. Ihan huippua, sillä tänään alkaa myös vuoden odotetuin futisturnaus, Hesa Cup! Vanhemmat, muistakaa, että lasten juominen on entistä tärkeämpää nyt helteisillä ilmoilla. 

Lauantai oli täysin lepopäivä. Testattiin mm. Töölön Trattoria Sogno, joka osoittautuikin ihanaksi löydöksi. Kaunis katettu terassi, tunnelmallinen sisustus ja lautasella grillattuja tonnikalavartaita, uunissa paahdettua bataattia sekä kesäkurpitsaa ja pinaattia. Lasten pizzat ja vuohenjuusto/kasvisrisotto näyttivät myös herkullisilta. Ihan liian usein tulee käytyä samoissa ravintoloissa, ja usein tulee syötyä vielä sama annoskin. Lohi/avocado-salaatti pitäisi kieltää menusta 😉

Auringonlaskua ihailtiin meren rannassa. Välillä tekee niin hyvää olla tekemättä mitään, ja mennä fiiliksen mukaan. 

Eilinen päivä vietettiin aamusta iltaan ulkona, enemmän ja vähemmän aktiivisissa merkeissä; viikon kolmas juoksulenkki, pari tuntia SUPpailua ja ensimmäistä kertaa tänä kesänä uimarannalla. Merivesi olikin jo yllättävän lämmintä. Suppailu on kiva koko perheen aktiviteetti ja varsinkin näin lämpimällä ja tyynellä säällä se on helppoa aloittelijallekin. Kannattaa testata. Munkkiniemen Kalastajatorpalla voi suppailla joka päivä aina iltaan asti. 

Raitis ulkoilma ja aktiviteetit tekevät nälkäiseksi, mutta näin lämpimällä ilmalla tekee mieli enemmän raikkaita makuja; vesimelonia, ananasta, mangoa… Vihersmoothie ananaksella oli paras  “happy hour”- drinksu ennen illallista. Pilko blenderiin paljon tuoretta ananasta, pala kurkkua, 3 sellerinvartta, kourallinen pinaattia, tuoretta minttua, limeä ja kookosvettä. Mitä enemmän ananasta, sen makeampi. 

Aurinkoista viikkoa kaikille, tämän viikon kalenteri näyttää vielä täydeltä, mutta ensi viikolla lomaillaan palmupuiden alla 🙂 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *