Aurinkoinen sää houkuttelee liikkumaan ulkona, kovasta tuulesta huolimatta. Ei kuitenkaan olisi ollenkaan pahitteeksi, vaikka lämpömittarin lukemat tästä hieman nousisivat- on kuitenkin jo kesäkuu! Onneksi lenkkeillessä tulee nopeasti lämmin ja tuuli tuo vain pientä lisähaastetta 🙂 Salikorttia olen viimeksi käyttänyt ehkä huhtikuussa… Ulkona raittiissa ilmassa liikkuminen on vain niin paljon mukavampaa!

Tiistaina uskaltauduin heittämään jo kevyen juoksulenkin ja jalat tuntuivatkin melko hyviltä. Osteopaattiset hoidot ovat auttaneet pohkeiden jumeihin ja muutenkin keho tuntuu palautuneen jo täysin puoli maratonilta. Viikko on kuitenkin omien treenien osalta mennyt vielä palautellen- kävelyä, kiipeilyä, uintia ja kesän ensimmäiset SUPpailuretkikin on nyt tehty 🙂

Lenkkien yhteydessä pysähdyn usein tekemään pientä kehonpainotreeniä. Talin ympäristössä on siihen oikein hyvät mahdollisuudet. On leuanveotankoa, kiipeilytelineitä ja vaikka jos mitä, jossa vain mielikuvitus on rajana. Alla viimeisin suosikkicore-liikkeeni, helpompi versio toes-to-bar- liikkeestä. Suosittelen testaamaan 🙂

 

kuva 1

Asetu penkille selin makuulle ja ota käsillä hyvä ote esimerkiksi jalkatuesta. Aktivoi vatsalihakset ja nosta jalkoja hieman ilmaan. Alaselkä pysyy alustassa. Pidä jalat mahdollisimman suorina koko liikkeen ajan.

kuva 4

Lähde vatsalihasten avulla nostamaan lantiota irti alustasta. Selkä saa pyöristyä. Voit tehdä aluksi pelkkiä lantionnostoja tai jatkaa….

 

kuva 3

Rullaa vatsalihasten avulla jalat pään yli. Palaa hitaasti rullaten pyöreällä selällä lähtöasentoon.  Toista. Tehokas liike, joka tuntui vielä monta päivää treenin jälkeen! 

Video liikkeestä Instagramissani @heidionthego

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *