1. Eat when you are hungry.
2. Eat sitting down in a calm environment. This does not include the car.
3. Eat without distractions. Distractions include radio, television, newspapers, books, intense or anxiety-producing conversations or music.
4. Eat what your body wants.
5. Eat until you are satisfied. 
6. Eat (with the intention of being) in full view of others.
7. Eat with enjoyment, gusto, and pleasure.” 


― Geneen RothWomen Food and God: An Unexpected Path to Almost Everything

Edellinen postaus aamu/välipaloista ja lounaista oli sen verran suosittu, että jaan teille lisää vinkkejä 🙂 Näistä jokainen ateria on terveellinen, ravinnerikas ja mikä kiireiselle tärkeintä: superhelppo ja nopea valmistaa. Sivupalkin reseptiosiosta löydät kätevästi suurimman osan kuvien ruuista, ja vinkkejä saat jo toivottavasti kuvista. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. 

Aamupaloja… 


1. Gluteeniton kaurapuuro, banaanilla, marjoilla, hampunsiemenillä ja siitepölyllä. Extra proteiinia puuroon tuo hamppurouhe. 2. Banaanipannari (2 luomu munaa ja banaani) ja luomu Alpro soijajugurttia marjoilla ja trail mixillä. 3. Luomu Alpro soijajugurttia banaania, avocadoa, mustikoita, siitepölyä ja minttua. Voit lisätä aterialle vielä esimerkiksi keitetyn kananmunan tuomaan extra proteiinia. 4. Vihersmoothie. Toimii kiireisinä aamuina, jolloin on aikainen herätys. Smoothien voit valmistaa jääkaappiin jo edellisenä iltana.  

Välipaloja… 

1. “Kerroskiisseli”, chia puddingia, raaka suklaamoussea, vadelmia ja mulpereita. Herkullinen välipala viime viikolta ennen illan kuulatunteja. Vie nälän ja täyttää juuri sopivasti. Bonuksena vie myös makenahimon 🙂 2. Proteiinipatukat ovat käteviä eväitä on the go! Käsilaukussa kulkee mukana mm. Pulsinin ja Raw Biten patukoita. Kookosvesi on myös oiva välipala ja nesteyttäjä. 3. Eilinen”Ice Smoothie” viilentää lämpimänä päivänä. Pakastemarjoja ja pakastettu banaani, kylmää kookosvettä (vain vähän), hamppurouhetta tai proteiinijauhoa ja Medjool taateli. “Täytteitä” voit vaihdella mielesi mukaan ja proteiinijauheen voi jättää kokonaan pois. Jätä smoothie paksuksi “jäätelöksi” ja lusikoi.  

Lounaita… 

1. Ruokaisa salaatti; vuonankaalia, lohta, parsakaalia, avocadoa, fetaa ja siemeniä. 2. Sekoitus bataattia, parsakaalia, kesäkurpitsaa, tempeh’tä, riisiä ja avocadoa. Rakastan avocadoa ja voisin syödä sitä joka aterialla! 3. Vihersmoothie sopii myös lounaalle. Lautasella savustettua lohta, kevyesti grillattua kesäkurpitsaa, vuonankaalia, baby pinaattia ja vuohenjuustoa. Päivän kasvisten saanti taattu. 4. Keväinen salaatti ravuista ja kevyesti grillatusta halloumista. Nam! 

My last blogpost about breakfast, snacks and lunhes were so popular, that I decided to make another one. All these are healthy, nutrient rich and the most important; tasty! 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *