Kaunista huomenta! Aamu alkoi rauhallisissa tunnelmissa, kun poljin aamu kuuden jälkeen päivän ensimmäiseen tapaamiseen. Aivan peilityyni veden pinta ja pilvetön taivas- niin kaunista. Oli pakko pysähtyä ihailemaan kaunista maisemaa.

Työmatkat sujuvat kätevästi pyörällä- silloin kun ei tarvitse raahata kuulia mukana! Nyt varsinkin, kun lääkäri suositteli pyöräilyä korvaavana treeninä juoksulle. Juosta saan max. 1x 5 km kevyttä hölkkää viikossa ja toukokuun lopulta max. 2-3 lyhyttä lenkkiä. Heinä/elokuussa jalka kuvataan vielä uudelleen, ja sitten katsotaan tilanne uudelleen ja miten siitä eteenpäin. Luutumista ja tiivistymistä tapahtuu koko ajan, eli positiiviseen suuntaan ollaan menossa. Endorfiinit on kuitenkin saatava vielä muualta- ja vaihteettomalla jopolla sykkeet todellakin nousivat ja takapuolessa tuntui! Myös spinning ja vesijuoksu ovat hyviä korvaavia treenejä. 

Kaunis aamu muuttui hetkessä pilviseksi, ja juuri ja juuri ehdin kotiin ennen sadetta. Kuuma suihku ja aamupalaksi “kerroskiisseliä”; pohjalla chiapuddingia, välissä paksua marjasmoothieta (mustikoita, vadelmia, hamppurouhetta, chiaa ja kookosvettä) ja päällä vielä banaania, mustikoita, siitepölyä ja koristeena tuoretta minttua. Delish! 

Beautiful morning! I enjoyed my first bike ride to work this morning! At 6 am it was still all quiet and so beautiful. The sea was still and the sky bright blue. That’s why I love early mornings and miss my morning runs. 

After work, I had a yummy chia pudding topped with some berry smoothie ( blueberries, raspberries, hemp, chia and coconut water) and garnished with banana, more berries, bee pollen and fresh mint. Delish! 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *