Kirpeä Kesäsmoothie & Juoksutossuista

by | Jun 26, 2015 | Hyvinvointi, Juoksu, Lifestyle, Luokittelematon, Resepti, Smoothie, Treeni, Treenit | 0 comments

kuva 3

 

Smoothierintamalla on viime aikoina ollut hiljaisempaa- marjat ja hedelmät ovat maistuneet parhaiten ihan sellaisenaan tai vain jugurtin/ chiavanukkaan päälle pilkottuna. Mökillekin otin juhannuksena Vitamixin mukaan, mutten tainnut käyttää sitä kuin kerran. Vaihtelu virkistää ja nyt lasissa maistuu kirpeä kesäsmoothie: kourallinen pakastemangoa, 1/2 pakastettu banaani, 1 rkl herneproteiinia, 1/2 medjool taateli makeutukseksi, pala tuoretta inkivääriä ja loraus kauramaitoa sekä vettä. Mitä enemmän inkivääriä, sen kirpeämpi!

Asicsen DS trainerit alkavat vetelemään jo viimeisiään ja huomenna Vierumäen Trail Run taitaakin olla niiden viimeinen matka. Molemmissa kantapäissä ja sisäsyrjissä on jo melkoiset kulumat, vaikka muuten tossut näyttävät ulkoisesti vielä melko hyviltä. Kilometrejäkin on kertynyt jo vaikka kuinka, sillä juoksutreenien lisäksi tossu on ollut kovassa käytössä myös treenattavien kanssa. Hyvin on palvellut tämä tossu <3 Enkä tiedä raaskinko niistä edes kokonaan luopua. Todennäköisesti ne pääsevät mökkikokoelmaani. Siellä on hyvä olla muutamat vanhat lenkkarit mutaisia metsälenkkejä silmällä pitäen.

 

kuva

Asics DS Trainerit olivat Lontoon löytö helmikuussa. Paras tossu vähään aikaan! 

 

Juoksutossuja kulutan vuodessa noin 3-4 paria. Lenkkarit ovat jalassani lähes koko ajan ja usein nappaan kaapista jalkaani ensimmäisenä sen suosikkiparini. Näin kävi DS Trainereilleni ja siksi varsinainen “juoksuikä” tossulle jäi melko lyhyeksi. Tärkeintä on löytää omalle jalalle toimiva tossu ja siksi kannattaa kysyä ammattilaisen apua tossua ostaessa, jos et ole varma askelluksesta jne. Jokaisen jalka on erilainen ja se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle.

Nyt jalassani komeilevat Puman faas 500, joilla olen viime aikoina juossut peruslenkkini. Kevyt tossu, joka sopii hyvin myös kapealle jalalleni. Kiikarissani ovat myös muutamat Asicset ja Niket… Ystäväni kehui myös kovasti Adidaksen Ultra Boosteja. Niin paljon taas ihania uutuuksia!

 

kuva 1

Mukavaa perjantaita!

Heidi xx

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *