OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Huomenta! Tänään päivä startataan raikkaalla mango-spirulina smoothiekulholla. Lähes koko talvi on vierähtänyt marjaisien smoothien makumaailmassa, mutta nyt kaipaan lautaselle myös raikkautta. Mikäpä sopiikaan paremmin kuin suosikkini mango 🙂

 

Mango-Spirulina Smoothiebowl

1/2 Banaani

1/2 Mango

2 rkl tai pieni kourallinen Cashewpähkinöitä

1-2 rkl Herajauhetta (omassa käytössäni Foodinin hera)

1 tl Spirulinaa (joko smoothien sekaan tai kuten kuvassa valmiin annoksen päälle)

Vettä ohennukseen

Blendaa ja nauti!

 

Miksi Spirulina? Sisältää peräti 60-70% helposti imeytyvää proteiinia, vitamiineja (B-, E- ja K-vitamiinia), kivennäisaineita (mm. sinkki, rauta, magnesium, kalsium), lehtivihreää, beetakaroteenia, fykosyaniiniä (sinivihreä väripigmentti, erittäin vahva vesiliukoinen antioksidantti. Tämän on todettu auttavan maksaa ja munuaisia epäpuhtauksien puhdistamisessa)

Spirulina myös… suojelee siis maksaa ja munuaisia, poistaa kuona-aineita elimistöstä, vahvistaa immuunipuolustusta, säätelee verensokeritasapainoa, verenpainetta ja kolesterolia, lievittää tulehdusta ja allergioita. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Good morning! This morning on my plate: mango-spirulina smoothiebowl 🙂 Yum! Blend 1/2 banana, 1/2 mango, 2 tbsp of cashews, 1-2 tbsp of protein powder, 1 tsp of spirulina and some water just to make it smooth. Enjoy! 

 

Heidi xoxo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.