WARNING!

Exercise has been known to cause

health and happiness 🙂

 

IMG_3694

SuperAbs- treeni

Lankkuhypyt 1

Tähti

Yhden jalan linkkarit

Lankkuhypyt 2

Sprinter Sit Up

Lankkuhypyt 1: Asetu lankkuun, ranteet suoraan olkapäiden alle. Muista hyvä lapa- ja keskivartalon tuki. Hyppää jalkoja auki ja yhteen.

Tähti: Asetu sivulankkuun ja nosta päällimmäinen jalka hieman erilleen (helpompi versio on tuoda toinen polvi maahan, kuten kuvassa). Lähde tuomaan ilmassa olevaa jalkaa ja kyynärpäätä toisiaan kohti, lantio laskee samalla alaspäin. Huomioi, että olet koko liikkeen ajan kuin kahden seinän välissä.

Yhden jalan linkkari: Asetu selinmakuulle, tuo polvet hieman koukkuun. Aktivoi vatsalihakset, tee istumaannousu ja samalla toinen jalka nousee kohti suoraan ylöspäin. Laskeudu alas lähtöasentoon ja toista sama toisella jalalla.

Lankkuhypyt 2: Asetu lankkuun. Muista taas hyvä lapa- ja keskivartalon tuki! Näitä ei vain voi liikaa korostaa. Ponnista ja hyppää jalat lähes käsien väliin. Ponnista takaisin lankkuun ja jatka.

Sprinter Sit Up: Asetu selinmakuulle, jalat hieman koukkuun. Tee reipas istumaannousu niin, että vastakkainen kyynärpää ja vastakkainen polvi tulevat lähelle toisiaan. Laskeudu alas ja tee sama toiselle puolelle.

Tee jokaista liikettä 45 sec ja liikkeiden välissä 15 sec palautus, kierroksen jälkeen minuutin tauko. Tee 2-3 kierrosta. Treeni on kiva tehdä esimerkiksi kävely/juoksulenkin päälle. Aikaa treeniin menee vain 12 minuuttia (2 kierrosta).

Happy Workout!

 

Heidi xx

2 Comments

 1. Mari

  Täytyisi kyllä ottaa taas viikottaiset vatsatreenit mukaan ohjelmistoon. Alaselkäkipu alkaa tulla heti jos ei täsmätreenaa vatsoja. Joten kiitos tästä treenistä, ja mukavaa viikonloppua!

  Reply
  • Heidi

   Kiitos Mari, kiva kuulla, että tulee tarpeeseen 🙂
   Täsmävatsojen lisäksi kannattaa tehdä myös monipuolista toiminnallista treeniä, jossa vatsalihakset tekevät töitä ihan huomaamatta. Esim kahvakuulan kanssa keskivartalo tekee koko ajan töitä. Mutta nämä on tosiaan helppo tehdä vaikka aamulla ensimmäiseksi tai illalla viimeiseksi, tai ihan koska vaan 🙂
   Kiitos samoin sinulle 🙂

   Terkuin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *