“Vihervillitys” sen kun jatkuu 🙂 Eilinen superpuhdistava ja aineenvaihduntaa edistävä mehu valmistui tuoreesta 1/2 ananaksesta, kolmesta sellerin varresta, kurkusta, reilusta teelusikkallisesta chlorellasta ja matchasta, ja ruokalusikallisesta chiasta. Ananas on ihanan raikas ja makea, ja peittää hyvin niin sellerin kuin jauheidenkin maun. Chia tuo kivaa “crunchimaisuutta”, ja on jotain mitä pureskella. Oikein raikas ja vähän erilainen mehu 🙂 Tästä tuli kaksi annosta. 


En ole muuten varma saako Matchaa vielä Suomesta? Jos ei, niin mehun voi tehdä toki ilman sitäkin. Ja muutenkin, kaikki reseptini voi tehdä ilman superfoodeja. Niitä ei välttämättä tarvita, mutta silloin tällöin käytettynä ne tekevät mehuista ja smootheista vieläkin ravinnerikkaampia. Kaikkea kohtuudella 🙂

EDIT: Matchaa loytyy ilmeisesti ainakin Ruohonjuuresta!

“Gracy about green juices”. Yesterday’s cleansing and metabolism boosting juice is made from 1/2 fresh pineapple, 3 stalks of celery, 1 cucumber, 1 tsp of chlorella and matcha and 1 tbsp of chia. Pineapple makes it nice and sweet, and covers the taste of powders. Chia brings nice “cruncheness”, and there’s something to chew. Very fresh and a bit different juice. This is for two.

I am not sure, if you can find matcha from Finland? If not, you can always make your juice without matcha. And all my juices can be made without superfoods. You don’t necessarely need them, but sometimes used it makes juices and smoothies even more nutrient rich.


4 Comments

 1. -Sanna

  Heippa! Vitamiineista yms. tuli mieleen, että oon metsästämässä koko perheelle hyvälaatuista monivitamiinia. Mitä suosittelisit? Oon voinut kysyä tätä ennenkin mutta en äkkiseltään löydä vastausta.

  Pitääpä tutustua tuohon matchaan tarkemmin.

  Reply
  • Heidi

   Moikka Sanna,

   Sain I love me-messuilta testiin koko perheen D- ja B12 vitamiinit testiin. Nama ruiskutetaan suoraan suuhun ja ainakin maistuvat hyvalta. Teen naista viela oman postauksen.

   Heidi

   Reply
 2. Anzq

  Matchaa saa Suomestakin! 🙂 Forsmannilla on ainakin oma machajauheensa.
  Ja näyttääpä tosi hyvältä tämä! Voisin kokeilla huomenna itsekin. 🙂

  Reply
  • Heidi

   Kiitos Anzq!

   Miten tama on mulle ihan uusi juttu 😀 Mutta kiva, etta loytyy taaltakin 🙂 Oli kylla hyvaa, ja ananas tuo kivan makean maun. Muuten chlorella saattaisi maistua liikaa lapi. Testiin vain 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *