OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusi vuosi ja uuden vuoden lupaukset? Tänä(kään) vuonna en tehnyt yhtään lupausta, vaan pikemminkin aion jatkaa samalla sallivan terveellisellä linjalla kuin tähänkin asti. Tiukkojen sääntöjen, kalorin laskennan tai kieltojen sijaan “kaikkea kohtuudella-metodilla”. Toimii minulle parhaiten ja tunnen oloni paremmaksi kuin koskaan. Olen energinen, voin hyvin, koen mielitekoja vain harvoin (useimmiten yhdistettynä tiettyyn aikaan kuukaudesta 😉 ), ja paino on pysynyt vuosikausia lähes samana- tosin en edes omista vaakaa, mutta vaatteet kertovat. Uuden vuoden aattonakin oli päälläni lähes kymmenen vuotta vanha mekko.

Lautasella eilen; vihersmoothie (päärynää, baby pinaattia, lehtikaalta, kurkkua, avocadoa, hamppurouhetta, viherjauhetta ja vettä), croissant aprikoosihillolla ja brie juustolla sekä kuppi kahvia. Lukemisena vanhat lomalla lukematta jääneet hesarit ja uusin Fit-lehti- hyviä juttuja!

Croissantit, hillot ja juustot eivät tosin kuulu “normiaamuihini” tai edes joka viikonloppuun, sillä ne ovat kuitenkin herkkuja- eivätkä ne enää tuntuisi spesiaaleilta, jos niitä söisi jatkuvasti. Harvoin syötyinä ne maistuvat kuitenkin taivaallisilta ja nautin joka murusta. Kaapeissa ei kannata pitää ylimääräisiä herkkuja, jos koet niiden houkutuksen jatkuvasti liian suureksi. Osta kotiin mieluummin vain se, mitä olet syömässä juuri sillä hetkellä.

img_2305 fotorpolku img_2304 img_2303

Rennon aamun ja aamiaisen jälkeen parin tunnin aamukävely ystävän kanssa Laajalahdella teki hyvää. Upeat ovat maisemat… ja pajunkissatkin jo kukkivat :/ Toiveissani on edelleen luminen talvi.

img_2300

Loma on tehnyt tehtävänsä ja energiaa riittää omiinkin treeneihin. Päivän kaappien siivoilun jälkeen, kävin juoksemassa illalla vielä kevyen, puolentoista tunnin ja 14km, juoksulenkin. Juoksin Regattan ohitse Hietsuun ja Ruoholahden kautta baanaa pitkin Töölönlahdelle ja siitä kotiin. Valaistus Töölön lahdella oli vieläkin upea.

Tällä hetkellä tuntuu, että juoksu kulkisi reippaamminkin ja siksi kevyemmille lenkeille valitsen musiikin, joka pitää vauhdit hillittyinä- eilen toimi Coldplay 🙂 Hassua, kuinka aiemmin juoksin vain hyvin harvoin musiikin kanssa, ja nyt melkeinpä aina!

img_2307

Lasten kanssa teimme illalla vielä burgerit. Singaporen reissun jälkeen olen himoinnut suolakurkkuja! Kasvisvoittoiset ateriat sekä kuumuus ja kosteus ilmeisesti tyhjensivät suolavarastot 😀

Tästä on hyvä aloittaa uusi vuosi! Nyt vetämään vuoden ensimmäiset treenit asiakkaalle- intervalleja juosten! Jiihaa!

Heidi xoxo

2 Comments

 1. Mari

  Itse toivon myös saavuttamani tuon “kaikkea kohtuudella”-metodin ja tasapainon ehdottomuuden ja sallivuuden välillä. Matkalla on kuitenkin yrityksiä ja erehdyksiä, varsinkin silloin kun stressi painaa. “Kiire” on salakavala tekosyy syödä huonosti…
  Ihanaa uutta vuotta 2017 sinulle Heidi!

  Reply
  • Heidi Tainio

   Moikka Mari,
   ja kiitos samoin sinulle <3
   Pikku hiljaa ja askel kerrallaan- itsekin olen vuosien ajan testaillut, etsinyt, kaatunut ja kompastunut, mutta vihdoin löytänyt sen, mikä sopii juuri minulle. Ja itse asiassa se on paljon simppelimpää kuin uskoisikaan. Stressi ja kiire helposti sabotoivat hyvätkin aikeet ja silloin suosittelinkin ennakoimaan ja valmistamaan jääkaappiin ruokia valmiiksi. Joululta jääneet suklaat kummasti houkuttelevat kaapeissa, jos nälkä on päässyt sietämättömäksi.
   Monipuolista kotiruokaa, paljon kasviksia ja marjoja ilman radikaaleja dieettejä tai kieltoja, niin sieltä se oma hyvä olo ja tasapaino löytyy <3

   Terkuin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *