Viimeisimmiltä matkoilta on jäänyt mieleen muhimaan vielä vaikka kuinka monta postausideaa. Valokuviakin on kertynyt niin, että kameran muisti on lähes täynnä!

Ensimmäiseksi palataan helmikuiseen Lontooseen ja sen ruokapaikkoihin. Yksin hakeudun useimmiten testailemaan kasvis- tai raakaruokapaikkoja, mutta lasten kanssa matkustaessa käymme paikoissa, joista löytyy jokaiselle jotakin. Tässä siis vaihteeksi muutama EI kasvis- tai raakaruokapaikka, joista varmasti jokainen löytää jotakin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hyde Parkissa heitetyn aamulenkin jälkeen maistuu vihermehu. Nämä nappasin North Audley Streetillä sijaitsevasta Le Pain Quotidienistä. Aivan kulmilla, Oxford Streetillä, sijaitsee myös Juicebox London, josta saa paikan päällä tehtyjä smootheja ja mehuja. Tuorepuristettumehu toimiikin hyvin heti aamusta ja etenkin lenkin jälkeen, jos aamupalaan menee vielä jonkun aikaa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Suihkun jälkeen, ja muun perheen herättyä, söimme aamupalaa samaisessa Le Pain Quotidienissa. Ehdottomasti suosikkipaikkani. Ja joka kerta tilaan vielä saman annoksenkin- Raw vadelma crunolan, speltti/kvinoa skonssin ja mustaa kahvia. Niin hyvää! Myös avocado toast on testaamisen arvoinen, vaikka paikan kaikki annokset näyttävät kyllä todella herkullisilta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tuhdimman aamiaisen jälkeen maistui kevyt sushilounas ja lasi champagnea hyvien ystävien seurassa, Roka Mayfair:ssa. Ravintola sijaitsee vastapäätä aamuista Le Pain Quotidienia. Tämä on yksi Lontoon suosikkiravintoloistani ja lähes jokaisella reissulla suuntaan tänne ainakin kerran. Ihanan tuoretta sushia, mutta paikan black cod in miso on ehdottomasti parasta kalaa, jota olen syönyt! Tällä kerralla tosin tyydyin vain sushiin.

Kotona tulee syötyä melko helppotekoista kotiruokaa, mutta lomilla ja ravintolassa syön sitä, mitä juuri sillä hetkellä mieli tekee. Alkoholia juon ylipäätään hyvin vähän, mutta lasi champagnea maistuu hyvässä seurassa. Mieluummin satsaan laatuun kuin määrään. Kaikkea kohtuudella- toimii muuten ihan jokaisella elämän osa-alueella.

 

IMG_9414

 

Illalla toisten ystävien kanssa pinaatti/vuohenjuustopizzaa salaatilla Pizza Expressissä. Pizzan keskellä on reikä, joka on täytetty salaatilla- nerokasta, jos ei osaa valita mitä syö. Yleensä pyydän salaatit ilman kastiketta, mutta tällä kertaa unohtui. En yksinkertaisesti tykkää salaatinkastikkeista, vaan tykkään maistaa kasvisten oikeat maut.

Oikein maukas ohutpohjainen pizza, jonka päällä reilusti kasviksia- ruoka on muutenkin yllättävän hyvää ketjuravintolaksi. Salaatin ystävän kannattaa testata “Superfood-salaatti”- iso peukku sillekin.

P.S Uusimmasta Fit-lehdestä löydät artikkelini “Liikkujan Lontoo- 10 treeni-ruoka- ja ostosvinkkiä!”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reissussa syödään sitä, mitä mieli tekee ja kotona mennään perusruuilla- mausta ei tietenkään tingitä kotonakaan 🙂 

 

Heidi xoxo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *