IMG_9610

IMG_9620

 

Oma koti kullan kallis ūüôā Matkustaminen on ihanaa, mutta kyll√§ se on aina yht√§ kiva her√§t√§ omasta s√§ngyst√§, lukea p√§iv√§n lehti ja sy√∂d√§ rauhassa aamupalaa. Hotellien aamupalallakin usein kaipaan vain puuroa marjoilla tai kananmunia.

Eilen illalla kotiin saavuttua laitoin tuorepuuron yön ajaksi tekeytymään; 1 dl kaurahiutaleita, 1 rkl chiansiemeniä, reilu dl mantelimaitoa sekä 1/3 muussattua banaania. Banaani tuo puuroon makeutta sekä pehmeän maun ja koostumuksen. Overnight oats ei juuri muuta kaipaa, mutta aamulla tein vielä Blueberry Pie smoothieta, jota sekoitin ensin noin 1/2 dl puuron joukkoon ja lopuksi laitoin sitä vielä kerrokseksi puuron päälle.

Tämä smoothie lähtee myös lasipullossa töihin mukaan. Ilmat ovat jo sen verran viileitä, että smoothie säilyy kylmänä jo melkein autossakin. Molemmat, tuorepuuro ja smoothie, toimivatkin myös kätevinä take away- eväinä, jos esimerkiksi aikaisin aamulla ei ruoka vielä maistu.

 

IMG_9617

 

Viime keskiviikon Raakakakku Workshop oli loppuunmyyty, ja uutta workshoppia vietet√§√§n ensi viikon tiistaina 28.10 Munkkiniemess√§ kello 18-20.00. Hinta 35e. Ilmoitautuminen [email protected]. Paikkoja on vain rajoitetusti. Raakakakku on maidoton, gluteeniton ja makeutuksessakin k√§ytet√§√§n vain esimerkiksi taateleita, mulpereita tai luomu hunajaa- sopii siis erinomaisesti erikoisruokavalioisenkin kahvip√∂yt√§√§n.

Heidi

2 Comments

 1. Hanna

  Heippa! En saa liitetty√§ blogiasi Feedlyyn. Onko RSS-sy√∂teasiat kunnossa? Seuraan vain sit√§ kautta blogeja, joten olisi t√§rke√§√§, ett√§ se onnistuisi jatkossakin…

  Reply
  • Heidi

   Moikka Hanna,

   Pieniä teknisiä ongelmia, mutta pian pitäisi toimia myös Bloggerin ja Feedlyn kautta.

   Terveisin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *