FullSizeRender

 

Vettä, harmaata, märkää, eikä se kaikista motivoivin ilma lähteä lenkille, MUTTA säästä valittamisen sijaan vedin eilen tossut jalkaan ja päätin lähteä pienelle juoksulenkille töiden välissä. Pieni happihyppely ja raitista ilmaa, ihan vain parinkymmenen minuutin ajan. Jos ei sen jälkeen huvita, palaan takaisin kotiin. Ja niin kuin arvata voi, ei lenkki jäänyt siihen pariinkymmeneen minuuttiin- juoksin tunnin. Eli, niinä päivinä, kun olo tuntuu vetelältä ja laiskalta, päätä lähteä vain pienelle happihyppelylle, 90% todennäköisyydellä jatkat pidempään ja tuskin kadut, että sittenkin lähdit. Jos päätät tehdä vain sen pienen happihyppelyn, niin sekin on hyvä. Kaikki liikunta ja raitis ilma ovat vain hyvästä.

Eilisellä lenkillä kävin kurkkaamassa mm. Talin latutilanteen ja hieman heikoltahan se näytti… eikä parempaa taida olla edes näkyvissäkään. Taitaa olla parempi viedä sukset vintille ja siirtää Finlandia-hiihdot ensi vuodelle. Ja toisaalta, eilen saatujen tasotestien tulokset antoivat taas uuden motivaatiopiikin juoksuun! Palaan testin tuloksiin vielä myöhemmin, mutta “tehoaluiden puolesta voidaan todeta, että tilanne on kokonaisuudessaan oikein tasapainoinen ja yleisellä tasolla harjoitettavuuden kannalta todella hyvä”. Tämä oli mukava kuulla ja viikonloppuna taidan katsastaa kevään juoksutapahtumatarjonnan 🙂 Aamuvirkulle ainakin HHM on vahvana vaihtoehtona. Mitä tapahtumia teillä on mielessä? Vinkkejä myös Helsingin ulkopuolelta otetaan mielellään vastaan.

 

IMG_8342

P.S Pieni varovaisuus kannattaa askeltamisessa ottaa huomioon myös jalkakäytävien reunoilla- sieltä alkaa lumien sulamisen myötä ilmestyä “pieniä ja vähän isompiakin, ei niin kivoja yllätyksiä” :/ 

Reipasta perjantaita!

Heidi xoxo

4 Comments

 1. Lulu Lemon

  Tasotestittulokset kuulostavat loistavilta! Kiitämme maastohiihtoharrastusta hyvistä PK-pohjista 🙂 HHM on ihan must – mihin aikaan juokset tasotestin perusteella puolikkaan?

  Reply
  • Heidi

   Ja mulla on myös huipputreenikaveri 😉
   Tasotestin mukaan pitäis kymppi mennä 44.45 – 46min ja puolikas 1.40-1.43. Pidempiä VK lenkkejä ja hitaita PK-lenkkejä vielä lisää. Mitenköhän maltan juosta 105-120 sykkeillä 😀 Noista VK-lenkeistä olen onneks saanut taas kiinni, sun ansiosta, kiitos 🙂 Eiköhän jatketa samaan malliin!

   Heidi

   Reply
   • Lulu Lemon

    Sounds super! Puolikkaalla menee alle 1:40 HHM:lla 🙂 Ensi viikolla taas pitkää VK-lenkkiä luvassa erinomaisessa seurassa!

    Tuo alhaisilla sykkeillä juokseminen on mystistä touhua. Alkutalvesta oikein hidastelin niin sain pysymään sykkeet 115-120 tuntumassa, mutta muuten menee kävelyksi (ja mummot rollaattorilla ohi!).

    Reply
    • Heidi

     Katsotaan 😉 VK varmasti onnistuu 🙂

     Joo, melko hitaaksi menee tahti, että sykkeet pysyvät alhaalla. Pitkiksien kuvaustauot ainakin toimivat 😉 Kohta voidaan testata!

     Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.