Aamu valkeni kuvan kauniina ja niin tyynenä Mellstenin rannassa Haukilahdessa. Aamulla kellon soidessa 5.30, olin kieltämättä väsynyt. Eilinen ilta venyi normaalia pidemmäksi pojan futispelissä, ja kotona olimme vasta vähän ennen kahtatoista- yleensä nukun jo ennen yhtätoista! Kahvin voimalla olin kuitenkin jo varttia myöhemmin autossa. Saavuin rantaan jo hyvissä ajoin kuuden jälkeen, ennen aamun bootcamppiä. Ripustelin rauhassa puuhun TRX- narut ja levittelin rantaan matot ja kuulat. Testasin vielä liikkeet ja vedin alle oman treenin- tehokasta ja hiki tuli 🙂 Nyt on reipas olo! Kannattaa lähteä vain reippaasti liikkeelle, vaikka välillä snoozenappula kovasti houkutteleekin.

Vaikka aamupala onkin suosikki ateriani ja vain hyvin harvoin lähden minnekään ilman sitä, on näin aikaisina aamuina mahdotonta syödä. Tälläisinä aamuina toimiikin hyvin kahvi/ kookosöljycombo. Sekoitan kahviin teelusikallisen luomu kookosöljyä, joka antaa juuri sopivasti energiaa aamutunneille ja treeneihin. Myös Four Sigma Foodsin Sport Herbsiä sekoitan usein vesipulloon. Treenin jälkeen maistuu sitten kaurapuuro vieläkin paremmalta 🙂 
Viime viikolla tein pitkästä aikaa “SuperPalloja”. Energiapalloja, jotka kulkevat kätevästi mukana ja, jotka nimensä mukaisesti antavat nopeasti energiaa silloin, kun sitä tarvitaan. Aja monitoimikoneessa 2 dl Saksanpähkinöitä, 1 dl Cashewpähkinöitä, vajaa dl Rusinoita, 1 Medjool taateli, 1 rkl Chiansiemeniä ja ripaus vaniljaa, kanelia ja ruususuolaa massaksi, ja pyörittele palloiksi. Lopuksi kierittele pallot vielä mehiläisen siitepölyssä. Satsista tulee noin 12-15 palloa. Superpallot säilyvät hyvin jääkaapissa. Makeanhimon yllättäessä toimii myös loistavana “herkkuna”. 

This beautiful and such a calm morning started with this amazing view at Haukilahti. I got there early before my bootcamp to set everything ready, and to do my own workout too. I have to say, that I felt super tired this morning. Last night I got home just before midnight from my sons football game- usually I am off to bed way earlier! Never mind, with the combo of coffee and coconut oil I was in the car 15 mins later 🙂 I also mixed some Four Sigma Foods Sport Herbs with cold water to keep me enerzised. 4 Comments

 1. Ilon Päivä

  Ikuisena aamutorkkuna on kyllä tosi inspiroivaa lukea jonkun muun kykenevyydestä tehokkaisiin aamulähtöihin ja -treeneihin. 🙂 Hyviä ruokavinkkejä myös, kookosöljykahvia pitääkin testata!

  Reply
  • Heidi

   Kiva kuulla 🙂 Aamuvirkkuna taas iltajuttuihin on tosi vaikea lähteä. Kahdeksan jälkeen energiat ovat ihan maassa… Saa nähdä miten sitä jaksaa tänään tennisvuorolla ilta ysiltä!

   Heidi

   Reply
 2. -Sanna

  Ei parempaa treenimaisemaa voisi ollakaan kun meren rannalla, aivan mahtavaa. Ja en muuten olisi hoksannut laittaa kookosöljyä kahviin, täytyypä kokeilla 🙂

  Mä laitoin eilen kellon ajoissa soimaan ja tein reippaan puolen tunnin pyörälenkin. Harmittaa, kun polvi ei edelleenkään tykkää juoksemisesta 🙁 Varsinaista vikaa (ristisiteet, kysta tms.) siitä ei löytynyt, vain aavistus virheasentoa jota korjataan pohjallisella. Tuntuu olevan pitkän sitkeä vaiva, koska koko talven tauko juoksemisesta ei auttanut asiaa. Ottaa niin päähän. Onneksi vaiva ei tunnu pyöräillessä eikä jumpassa. Tulisin hulluksi, jos en pääsisi liikkumaan!

  Reply
  • Heidi

   Moikka Sanna,

   Eikö olekin upea! Aamulla ilma oli vielä aivan tyyni ja meri peilikirkas. Niin kaunista 🙂

   Kookosöljy sopii yllättävän hyvin kahviin ja tuo kivaa “kermaisuutta”. Pikaenergiaa, jos treeni on lähellä. Tällä jaksoi hyvin!

   Ikävä juttu sun polven kanssa 🙁 Loukkaantumiset on inhottavia, kun ei pysty tekeen juttuja joista tykkää. Onneksi kuitenkin voit pyöräillä ja tehdä muuta. Tsemppiä ja oikein aurinkoista kesää 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *