kuva 4 kuva 5 kuva 1 kuva 3 kuva

 

Huomenta! No, jos olivat upeat maisemat eilen aamukahvilla, niin eipä olleet hassummat aamulenkilläkään 🙂 Kaunis villa Borghese avartuu aivan hotellimme kulmilta. Kaikkialla on niin vehreää; upeat patsaat, suihkulähteet, rakennukset ja veistokset saavat tuntemaan olevansa kuin keskellä satua. Todella epätodellinen olo! Mieletöntä, kuinka kaikki tämä on joskus rakennettu.

Kävellen on kiva kiertää nähtävyydet, mutta aivan uudenlaisen kuvan uusista kaupungeista saa lenkkeilemällä. Juosten näkee huomattavasti lyhyemmässä ajassa enemmän kuin kävellessä ja tulee kierreltyä sellaisillakin alueilla, minne ei välttämättä kävellen jaksaisi lähteä. Siksi matkoilla tuleekin liikuttua paljon, ihan huomaamatta. Parasta on lähteä lenkille juuri Villa Borgheseen, mutta myös joen varrella näkee paljon lenkkeilijöitä.

Jos juokseminen uudessa kaupungissa arveluttaa, tai et luota omiin kartanlukutaitoihin, voit osallistua myös järjestetyille juoksulenkeille, joita järjestävät täällä Roomassa ainakin Nike ja Running Tours.

kuva kuva 3 kuva 1

 

Hotellissamme ei ole aamupalaa- tai on, jos muovissa oleva croissant lasketaan sellaiseksi. Lenkin jälkeen tekee kuitenkin enemmän mieli jotakin tuoretta, ja niinpä suuntasimme läheiseen luomu kahvilaan Granoon. Tuorepuristettu mehu selleristä, vihreästä omenasta, basilikasta, inkivääristä ja sitrunasta oli kirpeän raikas. Tuoreet hedelmät ja marjat ovat täällä myös jo ihanan makeita ja niiden kanssa valitsinkin chian siemeniä, goji-marjoja, mantelilastuja ja luonnonjugurttia <3

Grano, frutta e farina, Via della Crose, 49

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *